Mit csináljak ha felmondani nem tudok, de nem is bírom tovább?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon keveset fizet a cég akinél dolgozok az én szakmámhoz képest. Teljesen kihasználnak, kizsigerelnek és a papíron 8 óra helyett sokszor 10-et is bent vagyok mert kész kell lenni a munkának és helyettem senki nem csinálja meg. Nincs semmi félretett pénzem mert abból amit fizetnek lehetetlen félretenni. Kb a piaci értékem harmadát kapom itt. Belefáradtam mindenbe, sírva járok haza. A főnök és a munkatársak nagyon sokat dicsérnek, szeretnek. És ami miatt nem tudok felmondani az az hogy költözni nincs lehetőségem és egy isten háta mögötti helyen élek kocsi nélkül, a közelben ez az egyetlen cég. Ki merre lépne, szabadulni akarok de nem látom a "fényt"? Személyi hitel? És ha bebukok vele? Fizetni se tudnám miből a részleteket.2023. szept. 21. 18:49
11/12 anonim válasza:
Olyan munkahelyet keress, ahol biztosítanak munkásszállót, lakhelyet. Akár barátaiddal, rokonokkal is egyezkedhetsz, hogy van e kiadó lakásuk, meghúzhatod e magad náluk, amennyiben közelebb laknak.
Illetve első körben fizetésemelést kérnék, mert elég jó érveid vannak mellette. Ne félj cselekedni, mert elmegy előtted az élet!
12/12 anonim válasza:
"Kb a piaci értékem harmadát kapom itt"
Nem, ez nem igaz. Neked az adott helyen az adott körülmények között pont annyi a piaci értéked amit megkeresel. Ha kérsz fizetésemelést és nem adnak, az annyit jelent hogy ennyit érsz a cégnek, se többet se kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!