Félek felmondani,hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy nem gondoltam volna hogy felvesznek egyetemre, de vegulis osszejott,viszont 1 honapja elkezdtem dolgozni, melo jo, fizetes 200netto,nem sok…
Felek ha ma bemegyek es mondom,hogy augusztus utolsonapjaig szeretnek lenni akkor ma elkuldenek :/ ti mit csinalnatok?
2023. júl. 27. 06:16
1/18 anonim válasza:
Mivel próbaidős vagy, ezért bármikor felmondhatsz, akár agusztus legvégén is, de tisztességesebb most megmondani az igazat. Ha normális a főnök, akkor nem kéne ebből problémának lenni.
2/18 anonim válasza:
Miért küldenének már ma el?
Nem azokat az időket éljük, amikor sorbanállnak a munkahelyek előtt. Túl nehéz pótolni a munkaerőt, így még agusztusban is győzködni fognak, hogy inkább maradj, vagy heti pár napot dolgozz suli mellett.
3/18 A kérdező kommentje:
Dehogy fognak :D nem olyanok ezek, ez egy szalloda :D kb naponta cserelodnek az emberek
2023. júl. 27. 07:28
4/18 anonim válasza:
3: akkor viszont használd ki, hogy próbaidőn vagy.
5/18 anonim válasza:
Majd augusztus végén bebőfented te lelécelsz ebből a sz'rból, azt csá.
6/18 anonim válasza:
Ha nincs kikötve, akkor a próbaidő 3 hónap, addig mindkét fél indok nélkül felmondhat annyival, hogy holnap már nem kell a meló.
7/18 anonim válasza:
Augusztus végén felmondanék, ha még próbaidő alatt leszel akkor.
Voltam ilyen helyzetben, azt mondták nem gond, majd elküldtek, hogy nekik hosszú távra kell ember.
8/18 A kérdező kommentje:
:d igen én is ettől félek, és az 1 hónap kiesés :D 200ezer minusz, így azzal indítani az egyetemet, nem jó ötlet :D oké szüleimmel élek, de előzőév szeptemberétől félretettem a havi 200at, hogy tudjak menni egyetemre, és nem szeretnék 200ezertől elesni
2023. júl. 27. 08:24
9/18 anonim válasza:
Egy szállodában ahol átjáróház van tuti, hogy azonnal elküldenek ha ezt belengedted. Majd utolsó napodon mondod, hogy köszi a lehetőséget, de felmondasz. És ennyi, próbaidő alatt megteheted.
10/18 anonim válasza:
Gondolom még próbaidőn vagy, várj augusztus végéig. Ha előre jelzed, lehet már most elküldenek. Ha indokot kérnek (nem kötelező), nyugodtan mondhatod az egyetemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!