Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha felmondani...

Mit csináljak ha felmondani nem tudok, de nem is bírom tovább?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon keveset fizet a cég akinél dolgozok az én szakmámhoz képest. Teljesen kihasználnak, kizsigerelnek és a papíron 8 óra helyett sokszor 10-et is bent vagyok mert kész kell lenni a munkának és helyettem senki nem csinálja meg. Nincs semmi félretett pénzem mert abból amit fizetnek lehetetlen félretenni. Kb a piaci értékem harmadát kapom itt. Belefáradtam mindenbe, sírva járok haza. A főnök és a munkatársak nagyon sokat dicsérnek, szeretnek. És ami miatt nem tudok felmondani az az hogy költözni nincs lehetőségem és egy isten háta mögötti helyen élek kocsi nélkül, a közelben ez az egyetlen cég. Ki merre lépne, szabadulni akarok de nem látom a "fényt"? Személyi hitel? És ha bebukok vele? Fizetni se tudnám miből a részleteket.
2023. szept. 21. 18:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
🤷.
2023. szept. 21. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Hány éves vagy? Hol laksz? Mi a szakmád? Mennyit keresel most? Mikor kértél utoljára fizetésemelést?
2023. szept. 21. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

"8 óra helyett sokszor 10-et is bent vagyok mert kész kell lenni a munkának"

Ilyen nincs. Fel kell állni 8 óra után és hazajönni. Ha nem fizetik a túlórát, akkor rúgjanak ki. Azt indokolni kell, ha hazudnak az okról mehetsz pereskedni. Ne hagyd magad kihasználni.

Azt se hiszem le, hogy nincs más munkahely. Posta, önkormányzat mindenhol van.

amúgy meg ha nincs semmid, akkor nem tud a végrehajtó sem foglalni semmit + az is több hónap mire odajut az ügy.

Keress olyan munkát ahol adnak szállást és már mehetsz is hitel nélkül.

2023. szept. 21. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Megis miert ne lenne lehetoseged koltozni? Mindenkinek van, max sajat magad akadalyozod ebben, de senki mas.

Menj oda, ahol rendes munka van, ez nem kerdes.

2023. szept. 21. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Pedig ez magától nem fog megoldódni. Vagy a sarkadra állsz a melóban és elmondod a főnöknek hogy a dicsérettel nem tudsz ennivalót venni, nincs életed a munkában töltött idő miatt és adjon emelést vagy csökkentse a terheidet. Vagy fogod magad és keresel valami mást. Ha egyszer nekiindulsz már könnyebb lesz, az elhatározásnak kell megszületnie. Én is jártam a cipődben, minimálbért fizettek, pedig volt hogy 70 órát dolgoztam egy héten. A munkatársaimat szerettem, ők is szívtak ugyanúgy. Aztán lassan ők is felmondtak. Mikor már sírva jártam haza és ha a párom nem főz és mos rám, akkor éhesen és koszosan megyek dolgozni akkor végleg elegem lett, hatalmas megkönnyebbülés volt másik helyre menni, ahol normálisan bántak velem, és volt életem mellette.
2023. szept. 21. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Állj a sarkadra és keress másik helyet, akár költözéssel.

8. óra utána pedig nyugodtan hagyd ott, ha ki sem fizetik, akkor meg ne strapáld magad.

2023. szept. 21. 19:56
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
trollkerdes
2023. szept. 21. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Elmennek háziorvoshoz/ pszichiátria, és elmondanám, amit a kérdésben leirtál.

Konkrétan kiégtél, pár hét/hónap pihenés nagyon sokat javítana az állapotodon és ha tiszta fejjel át tudod gondolni, sokkal jobb döntést hozol majd.

2023. szept. 21. 20:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Posta, önkormányzat mindenhol van."

Ez sem teljesen igaz. Tanyákon biztosan nincs például, de kisebb falvakban sem biztos, hogy van. Önkormányzat is maximum több falu összevonásával, ahol csak egy falu lakosságának nem kell utazni, ha ügyet akar intézni, a többieknek igen. Ilyen helyeken a busz maximum 2-3-szor közlekedik naponta.

2023. szept. 22. 05:09
 10/12 anonim ***** válasza:
63%

Nézd a pozitív lehetőségeidet.

Egészséges vagy? Igen.

Tudsz dolgozni? Igen.

Odaköt valami a lakhelyedhez? Nem.

Próbálj találni munkát más városban, közben keresni társbérletet (egy szobát úgy értem), van ahol azt is megengedik hogy utólag fizesd ki a szoba árát.

Munkád legyen, ne legyél csicska, legyen tartásod és alázatod is. Utóbbi azt hiszem megvan, nem csoda hogy szeret a főni meg a sleppje. Mert mindenre bólogatsz nekik. Jól ki is használnak.

Keress melót, ha ki vagy égve menj el betegszabira pár hétre, utána esetleg álláskeresési járadékra és az alatt üsd nyélbe ezt a projektet.

2023. szept. 22. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!