Így marad a betanított munka vagy az aprópénzes melók, amíg nem végzek egyetemet?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok. Betegségek miatt (mentális), nagyon nem úgy alakult az életem, hogyan kellett volna. Visszapörgetni már nem lehet, így nem is azt jöttem megvitatni, hanem a jövőmön dolgozni.
21 évesen érettségiztem estin, idén nyáron kezdtem el dolgozni egy írószerben, nem túl jó fizetésért. Most kezdtem levelezőn az egyetemet. Kérdésem, hogy csak érettségivel, középfokú angollal és a mostanit leszámítva nulla munkatapasztalattal, rossz kommunikációs készségekkel (tukmáló, telemarketinges kizárva) csak az ilyen rosszul fizető vagy fizikailag nagyon megterhelő, 3 műszakos munkák maradtak? Ha a pénzt nézném az utóbbit választanám, viszont tanulni is kell maradjon időm.
2023. szept. 21. 06:09
31/36 anonim válasza:
Igen, szóval büfészakra jársz, tehát még mindig áll az állításom hogy a mekihez nem kell diploma.
32/36 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem minden bölcsész ismerősöm kapott kényelmes, 8 órás, nappali beosztású állást. Ha nem olyan helyre, ami pont a szakterületük, akkor ssc-be, vagy olyan helyre, ahová követelmény a diploma. Ezt a büfészakozást is azok találták ki, akiknek közük sincs az egészhez.
2023. szept. 22. 11:05
33/36 anonim válasza:
Hitegesd csak magad :) :) :)
Bölcsészek...
34/36 A kérdező kommentje:
Én nem, nekem személyes tapasztalataim vannak ismerősökön keresztül. :D
2023. szept. 22. 12:19
35/36 anonim válasza:
Az ismerősökön keresztüli tapasztalat nem személyes tapasztalat.
36/36 anonim válasza:
Ha mentális beteg vagy akkor nem tudsz mit tenni csak azok közül választhatsz ezt tapasztalatból mondom. De ha a betegséged nem olyan vészes akkor ha tudsz, akarsz és sikerül is tanulni mellette akkor meg nem értem miért sírsz, hogy "betanított munka". Hisz nem életed végig kell csinálnod csak addig ameddig elvégzed azt amit akarsz. Utána meg nyilván nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!