Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a szakma/munka amivel...

Mi az a szakma/munka amivel netto 400.000+Ft-ot lehet keresni?

Figyelt kérdés

Ki mit/hol dolgozna ha ujrakezdhetné?

Építőipart leszámítva.

23F

2023. szept. 21. 01:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Én gyárban CNC gépkezelőként ennyit keresek. 3 műszakban. Manapság a 400 már nem sok.
2023. szept. 21. 02:07
 2/20 A kérdező kommentje:
Tényleg nemsok de nem is rossz.Szereted csinálni?Érdekes szakma amúgy én is gondolkodtam rajta régebben.
2023. szept. 21. 03:40
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Az túlzás, hogy szeretem, de nem is utálom. Mivel a gép dolgozik helyettem, így azért nem rossz.
2023. szept. 21. 04:29
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
Tesztelo, manualis tesztelessel ma mar ez kb 1 evnyi tapasztalattal elerheto.
2023. szept. 21. 06:58
 5/20 anonim ***** válasza:
14%
Nincs ilyen.
2023. szept. 21. 08:08
 6/20 anonim ***** válasza:
20%
Taxizás,vagy taxi társaságnál diszpécser.Még többet is,nem 400 at.Az építőiparral mi a baj?Dolgozni kell?A mai fiatalokkal az a baj,hogy a pénz kéne,de dolgozni mindegyik lusta.
2023. szept. 21. 09:01
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

@09:01

Dolgoztál te valaha is építőiparba? Van róla fogalmad milyen szar munka? Vagy csak károgsz úgy hogy soha nem csináltad?

30-40 éves korodra minden izületed tönkre megy a fizikai megterheléstől. Járhatsz egész életedben reumatológiára, gyógytornára, gyógyúszásra akármire. Egy szobafestő vagy burkoló olyan mocskos munka, hogy munka után jobb ha lerakod kint a bejárat előtt az összes ruhád, és kerti slaggal tusolsz le, mert amúgy 10 kiló építési törmeléket és mocskos viszel be az otthonodba. Ugyan ez a munkaruha. Max kézzel az udvaron lavorba mostd, mert a mosógéped kinyírja hosszútávon az a töménytelen mocsok, ha meg beviszed a fürdőszábába kézzel mosni, akkor ott lesz utána elképzelhetetlen szeméttelep.

Nem az a baj az építőiparral hogy dolgozni kell, hanem hogy egészségre hatványozottan káros és mocskos embertelen gályamunka. Nem tudom megfeddni érte a fiatalt ha nem akarja csinálni.

2023. szept. 21. 09:15
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
Nekem ne magyarázd már meg.Férjem 35 éve festő.Ez a szakmája,ezt csinálta mindig.Magának dolgozik,van olyan hónap,hogy egy millio forintot keres.Van,hogy ő már nem csinálja,csak a két embere.Dolgozni kell igen,hol nem?
2023. szept. 21. 09:27
 9/20 anonim ***** válasza:
60%

Nehogy azt hidd, hogy nettó 400 olyan sok manapság! A medián kereset bruttó 450, ami nettóban 300, szóval a nettó 400 épp csak kicsivel van a középszerű fölött.

Egyébként ennyit meg lehet keresni szinte bármi olyan munkával, amihez az átlag hülyétől több ész vagy több gyakorlat kell.

Aztán nézzük meg, hogy mire elég a nettó 400, mikor egy tök átlag panellakás bérleti díja is 130 ezer havonta...

2023. szept. 21. 09:36
 10/20 anonim ***** válasza:
38%
Szóval te vagy a kitartott picsa, a férjed meg gályázik. Így már mindent értek.
2023. szept. 21. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!