Szakma nélkül gimnazista vak lány milyen diák munkára mehet?
Figyelt kérdés
Bocsánat hogy ebbe a kategóriába raktam de nem tudtam máshová.
Nos szeretnék már önállóan pénzt keresni, de bárhova telefonáltam sehova nem alkalmaznak mivel nem látok.
Ti mit tudtok ajánlani?
2023. szept. 10. 22:56
1/9 anonim válasza:
Nekem volt egy vak gyógymasszőr ismerősöm, rehabon dolgoztunk. A suli jelenleg nehéz, kollégám nem is mostanában csinálta, hanem régen még. Nem tudom, felvesznek-e képzésre, de ha érzel kedvet az egészségügyhöz, akkor egy ötletnek ezt tudom ajánlani.
2/9 anonim válasza:
Hogy írtad ezt a kérdést? Csak én nem értem?
3/9 anonim válasza:
#2 hangalapú szövegbevitellel szerintem
4/9 anonim válasza:
Kollégám is tudott sms-eket írni és "olvasni".
6/9 anonim válasza:
2# azt, hogy melyik karakter hol található a billentyüzeten azért nem túl bonyolult megtanulni, az "olvasásra" pedig vannak appok, amik felolvassák a monitoron levö szöveget.
7/9 A kérdező kommentje:
Masszőrnek nem veszmek fel mert ahoz masszőrnek kéne tanulnom.
Egyébként a telefonokra lelehet tölteni olyan alkalmazást amivel a vakok is tudják használni a telefont épp úgy mint a látók.
iPhoneom van ezen van egy VoiceOver nevű alkalmazás így tudom használni a telefont.
2023. szept. 11. 12:55
9/9 anonim válasza:
SSC, telefonos ügyfélszolgálatok.
Nyelveket tudsz, az előny. Ha nem tudsz, célszerű tanulni! Gondolom, vakon is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!