A mai gimnazisták és egyetemisták miért olyan beképzeltek?
2-es, ja, ismerek több olyan gimnazistát is, akiket kiközösítenek, csak mert csendesek és visszahúzódóak. De biztos velük van a hiba, mert nem olyan hangosak, nagyszájúak, mint a többiek. Ezt hogy képzelik? Véletlenül sem a többiek hibásak.
Persze, kivétel van, nem mindenki beképzelt.
Foleg egyetemistaknal latom ezt. Gimiseknel is jellemzo mindket nemnel, lanyoknal es fiuknal egyarant. Nem tudom miert vannak igy elszallva maguktol, mert egyetemre jarnak. Engem meg leneznek, merz okj-re jarok. Nagyon elitnek hiszik magukat, csak mert egyetemre jarnak.
A nalam fiatalabb gimis lanyok miatt is en erzem magam hulyen, mert ugy oltozkodnek es viselkednek, mint a huszon evesek... enegm meg 15nek neznek. (Fiatalabbnak nezek ki a kormnal)
Vannak kivetelek, de nem sokan. Ilyen a mai vilag. En is a visszahuzdobb, csendesebbek koze tartozom.
Legfokepp szerintem azert, mert egyetemistak lettek es ezt olyan jo kimodani. Na igen, csak az egy dolog, hogy bekerult. Bent is kell maradni, nem kettesekkel atbukdacsolni a feleveken! ✋
"Lenézik a kasszásokat, árufeltöltőket, gyorséttermi dolgozókat, takarítókat, és még sorolhatnám."
Megnyugtatlak, az ilyen droidmunkásokat minden normális munkájú ember lenézni, nem kell ezt csak az egyetemistákra kihegyezni.
Én építőiparban dolgozom, voltam sokáig egyetemista is, és most ugyanúgy látom az átlag "melósokat".
Egyáltalán nem jelenthető ki, hogy csak az egyetemisták lennének beképzeltek. Mindenhol megvan az a réteg is meg az ellenkezője is. Volt egyetemista ismerősöm, aki végletekig lenéző és beképzelt volt, de ismerek segédmunkást is, aki ha naponta 2 szalmaszálat keresztbe tesz, már azt érzi hogy miatta halad az építkezés és ő ért csak igazán mindenhez.
1. Nem kellene általánosítani.
2. Régen is voltak ilyenek is, olyanok is, éppúgy, ahogy most. Ezen a téren szerintem nincs különösebb változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!