Melyik szakma érné meg most a legjobban?
Borbély vagy mentős (mentőautó sofőr leginkább)
Borbély kb. gyerekkorom óta akarok lenni, de mára már úgy érzem nagyon telítődött a piac.
Az, hogy mentős legyek viszont nem volt soha tervben, egy filmben láttam és megtetszett az egész, bírom a vért szóval az se lenne baj.
Sehol nem írtam 23 egyetemről.
Épp azt írom rendszeresen, hogy a pénz nem a végzettségtől keletkezik, hanem a jártasságtól.
Ha érettségid sincs, de képes vagy jól kommunikálni, s szorgalmas vagy, akkor értékesítőként, a havi egymilla kényelmesen megvan.
Ha nem akarsz egész életedben napi sok órát dolgozni, akkor egy jó network marketing üzletet felhúzol, s 10 év meló után visszavonulhatsz, hátralevő életedben az ezzel járó a passzív jövedelemből kényelmesen meg fogsz tudni élni.
Ha meg nem vagy jó kommunikátor, inkább csendes magányodban szeretsz elmélyedni a melóban, akkor tőzsdei kereskedőként, traderként, közben és később befektetőként verhetetlen jövedelemre tudsz szert tenni.
Ezek egyike sem iskolai végzettséghez kötött. Sokkal inkább jártassághoz egy bizonyos területen.
Viszont, egyiket sem tudod a saját neveden 18 éves kor alatt elkezdeni. A tőzsdét meg tudod addig tanulni pl. egy demószámlán + egy családtag/barát nevén levő mikroszámlán.
Azt kellett volna írnod: KÖSZÖNÖM.
Ugyanis a szabadidőmből áldoztam rád némi időt, elvéve a családomtól és a hobbijaimtól.
Nekem ráment pár percem, te pedig ha komolyan veszed az életet és az általam írtakat, a felső tízezer életét élheted. S nemcsak magyarországi értelemben...
A barátaim, akik megfogadták a tanácsaimat, már első évben európai szintű jövedelmeket fogadnak a számlájukon.
Valóban papi, ez nem a kérdésed volt, hanem A VÁLASZ a kérdésedre.
A kérdésed ugyanis ez: "Melyik szakma érné meg most a legjobban?"
A 6-osban megkaptad rá a létező legkorrektebb választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!