Felmondanátok, így hogy még nincs új hely?
Egy hotelben dolgozom étteremben fent a hegyekben, év elején kezdtem itt, már akkor éreztem ez a hely nem lesz hosszútávú, két műszakban vagyok, ha délelőtt dolgozom 3 órakor már végzek ami tökéletes. A gond a délutánozással van, hajnal negyed 1 kor végzek papíron, most jön a téli szezon , túlórázások , 1-2 között végeztünk tavaly január-februárban is. Párom nappal dolgozik, így elkerüljük egymást teljesen ha délutánozok, kibírjuk , más is csinálja így, nem ez a fő indok, de azért nem tesz jót nekünk. A társaságot nem szeretem, ha délutánozok konkrétan az egész hetem el van cseszve, kedvemre is kihatással van. Felmondási időm 1 hónap, de november végéig maradnék, mivel tudom, hogy 1 hónap alatt nem találnának embert, illetve kell a pénz még. Nem szeretnék karácsonykor, szilveszterkor itt éjszakázni. Főnökséggel beszéltem erről, hogy jobban preferálom a délelőttöt, de sajnos a supervisorom is, így Ő van előnyben részesítve, akkor délelőttözöm ha Ő szabadnapos/ szabadságon van általában( Ő a kiskedvenc), illetve csak délelőttös műszakra nem mennének bele. Rengetegen felmondtak az utóbbi időben, senki sem akar a téli szezonra maradni, a személyzet 70% a kb elmegy. Felmondanátok úgy, hogy nincs még új helyetek? Decemberben pihennék, ha nem találnék munkát pár hónapig elvagyok a pénzemből, illetve szoktam beugrós munkákat vállalni, ebből a havi kiadásaim megvannak.
Röviden: Utálok itt dolgozni, de még nincs új helyem, hogyan döntenétek?
Ha az egészséged kezd rámenni, azonnal felmondanék. Nincs az a pénz...
Gyorsan keress másik helyet. Jobb ötletem nincs.
De ha felmondasz, akkor valahogy adja a helyet a másik lehetőség. Rá is tudsz puhenni, lelkesebb leszel, és azonnal tudsz kezdeni másik helyen.
Csak egy nagyon egyszerű kérdésem lenne.
Hány önéletrajzot küldtél el pályázatokra mióta megfogalmazódott benned a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!