Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondanátok, így hogy még...

Felmondanátok, így hogy még nincs új hely?

Figyelt kérdés

Egy hotelben dolgozom étteremben fent a hegyekben, év elején kezdtem itt, már akkor éreztem ez a hely nem lesz hosszútávú, két műszakban vagyok, ha délelőtt dolgozom 3 órakor már végzek ami tökéletes. A gond a délutánozással van, hajnal negyed 1 kor végzek papíron, most jön a téli szezon , túlórázások , 1-2 között végeztünk tavaly január-februárban is. Párom nappal dolgozik, így elkerüljük egymást teljesen ha délutánozok, kibírjuk , más is csinálja így, nem ez a fő indok, de azért nem tesz jót nekünk. A társaságot nem szeretem, ha délutánozok konkrétan az egész hetem el van cseszve, kedvemre is kihatással van. Felmondási időm 1 hónap, de november végéig maradnék, mivel tudom, hogy 1 hónap alatt nem találnának embert, illetve kell a pénz még. Nem szeretnék karácsonykor, szilveszterkor itt éjszakázni. Főnökséggel beszéltem erről, hogy jobban preferálom a délelőttöt, de sajnos a supervisorom is, így Ő van előnyben részesítve, akkor délelőttözöm ha Ő szabadnapos/ szabadságon van általában( Ő a kiskedvenc), illetve csak délelőttös műszakra nem mennének bele. Rengetegen felmondtak az utóbbi időben, senki sem akar a téli szezonra maradni, a személyzet 70% a kb elmegy. Felmondanátok úgy, hogy nincs még új helyetek? Decemberben pihennék, ha nem találnék munkát pár hónapig elvagyok a pénzemből, illetve szoktam beugrós munkákat vállalni, ebből a havi kiadásaim megvannak.

Röviden: Utálok itt dolgozni, de még nincs új helyem, hogyan döntenétek?

2023. szept. 17. 07:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A kulcsmondatot leirtad: kell a penz.
2023. szept. 17. 07:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha az egészséged kezd rámenni, azonnal felmondanék. Nincs az a pénz...

Gyorsan keress másik helyet. Jobb ötletem nincs.

De ha felmondasz, akkor valahogy adja a helyet a másik lehetőség. Rá is tudsz puhenni, lelkesebb leszel, és azonnal tudsz kezdeni másik helyen.

2023. szept. 17. 08:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Ideiglenesen takarító, pénztáros, raktáros stb helyekre mindig kell ember. Ha meg találok jobbat akkor váltok próbaidő alatt.
2023. szept. 17. 08:05
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Én nem mernék, ki tudja mikor találok valami olyat amivel karriert is lehet építeni. Persze, pénztáros, raktáros meg takarító bármikor lehetsz, de biztos hogy ez a cél, akár csak átmenetileg? Mert ki tudja az meddig fog tartani
2023. szept. 17. 12:33
 5/13 A kérdező kommentje:
4: Felszolgálást sem lehet nagy karriernek tekinteni szerintem, előre lehet lépni de speciel engem nem foglalkoztat ez a szakma, csak benne ragadtam.
2023. szept. 17. 13:29
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Csak egy nagyon egyszerű kérdésem lenne.

Hány önéletrajzot küldtél el pályázatokra mióta megfogalmazódott benned a kérdés?

2023. szept. 17. 13:39
 7/13 anonim ***** válasza:
4es vagyok,látod, a vendéglátásban is benneragadtál. Mi lesz ha elmész egy hasonló "átmenetileg jó lesz" helyre amiben szintén benneragadsz? Hány évet fogsz így kidobni? Én azt mondom hogy már célirányosan menj, a családod/barátaid biztos támogatni fognak
2023. szept. 17. 13:59
 8/13 A kérdező kommentje:
4: Persze, ez a szakmám màsban nem dolgoztam, előző helyeimen elvoltam, itt égtem ki nagyon. Másban nem tudok dolgozni csak betanított melókat, jövőre kezdek tanulni, valamit viszont dolgozni kell, amíg nincs releváns tudásom.
2023. szept. 17. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Én lépnék az tuti. Ilyen stressz nem kéne.
2023. szept. 18. 07:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Hol dolgozol? Ausztria?
2023. szept. 18. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!