Vajon miért ajánlgatják (itt az oldalon is) az Audit Győrben hogy ilyen-olyan szuper hely ott dolgozni ha nonstop felvétel van szinte minden munkakörre?
3-asnak van igaza.
Hiába dicsérnek egy céget, voltaképp az adott főnök és kollégák fogják eldönteni, hogy ki mennyire érzi jól magát egy helyen.
Én 10 éve dolgozom egy multinál, és elvagyok. Egyszer pozit váltottam, és fél év után fel akartam mondani. Annyira rossz volt a munka, és annyira gázosak voltak a kollégák, hogy nem akartam ott maradni. Szerencsére aztán cégen belül át tudtam kérni magam egy másik osztályra, most megint jó.
Szóval nem igazán lehet egy cégről így véleményt alkotni. Adott osztályokról lehet.
“lehet valamivel átlagon felül fizet”
Pontosan ezért ajánlgatják
Hol keresnek embert? Küldj linket pls.
Volt egy haverom “interjún” náluk nettó 300-at ajánlottak neki tavaly vagy tavaly elött
Mondjuk kérdező egy több mint 10 ezer dolgozóval rendelkező cégről beszélsz.
Nem mindegy hogy ki milyen részlegen dolgozik és az sem mindegy hogy valaki alkalmi szallagmunkás, mérnök vagy épp irodista.
Biztosan vannak részlegek ahhol nagyon jók a munkakörülmények vagy épp nagyon rosszak.
Pont azért mert van felvétel.
Olyannal nem sokra megy az ember ahol senkit sem akarnak felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!