Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mondják mindig itt a...

Miért mondják mindig itt a gyakorikérdéseken, hogy rosszul keresnek az építészek és szólják le?

Figyelt kérdés

Nem vagyok építész, nem tudom mennyit keresnek, viszont szeretném megtudni, és egyik válasz renddszerint nagyon alacsony, másik nagyon magas összeget mondd, nem tudom eldönteni mi az igazság. Láttam olyat is aki 800 ezret írt, de közben minden kérdésnél van olyan válaszoló aki leírja hogy “a mérnöki szakok között legrosszabbul fizetett”, de miért a többi mérnökhöz

lehet csak hasonlítani? Oké, hogy azok között legrosszabb, de ha 800 ezer, az országos átlagban nagyon magas, nem? Miért szólják le MINDIG az építészeket (feltételezem egy, ugyanaz az ember, ha mindenhova ugyanaz van írva), és végül mennyit keresnek komolyan?

2023. szept. 14. 23:10
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
bocs 18-ra reagalva
jún. 16. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!