Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell ahhoz tanulnom vagy...

Mit kell ahhoz tanulnom vagy mi kell hozzá, hogy a gyakorikérdéseken moderátor lehessek?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem hogy kellene hozzá különösebb végzettség. A szabályozatot kell megtanulnod, meg ha felvesznek az admin felület kezelését. Plusz az sem árt ha tudsz pártatlan lenni, tehát nem törölsz egy kérdést csak azért mert nem szimpatikus.
2023. jún. 14. 19:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ. Hol tudnék egy modival esetleg beszélni?
2023. jún. 14. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Engem is érdekelne moderátor munka, de nem igazán tudom hol kéne jelentkezni vagy van-e egyáltalán szabad hely.
2023. jún. 14. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Itt van olyan, hogy "Admin felület"? Ki nem néztem az oldalból! Szerintem ugyan azt a felületet látják a moderátorok, mint amit mi, "Halandó" felhasználók is használunk, csak ők úgymond egy exclusive ranggal, szinttel rendelkeznek, amit nem rendszer állít be, hanem ember állít be az újdonsült moderátornak, aminek a segítségével mindenki felhasználónevét látja IP címekkel együtt, tud törölni kérdéseket és válaszokat, tud az oldal nevében írni válaszokat, és privát üzeneteket, bizonyára bele tud szerkeszteni a kérdésekbe és a válaszokba, ha szükséges, meg ilyenek.

Véleményem szerint nem szükséges semmilyen végzettség, egyszerűen jól kell ismerni az oldalt, a szabályzatot, és bizonyára rendelkezni kell egy bizonyos múlttal az oldalon, mert nyilván mielőtt megkapod a moderátori jogokat, az admin (Vagy aki ezzel foglalkozik) ellenőrizni fogja a kérdéseid, és a mások kérdéseire írt válaszokat. Meg kell érdeklődni, hogy jelenleg hogyan zajlik itt a moderátor felvétel, és hogy mi szükséges hozzá.

Info@gyakorikerdesek.hu

Moderator@gyakorikerdesek.hu

2023. jún. 14. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
A Gyakori Kérdések Moderátorképző Egyetemet kell elvégezned, majd beiratkozni a PhD képzésre. Ha ott kitűnő eredménnyel ledoktorálsz, akkor esélyessé válasz arra, hogy felkerülj a harmadik szintű várólistára. Onnan kb. 10 év múlva felkerülhetsz a 2. szintű várólistára. Persze természetesen szükséges a felsőfokú nyelvvizsga angol, német, francia, malajalam és szuahéli nyelvből, valamint a komoly sportmúlt is. Valamint nem árt jó csapatjátékosnak lenned.
2023. jún. 14. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez engem is érdekelne:D
2023. jún. 14. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Másodállás létező dolog náluk?:)
2023. jún. 14. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
lefogadom, h ingyen csinálják
2023. jún. 14. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
#4: Ezt hívják admin felületnek.
2023. jún. 14. 21:41
 10/12 anonim válasza:
100%

A moderátor elérhetősége:

moderator@gyakorikerdesek.hu

De szerintem a Webminute Kft.-nek kéne írni... (Azt így érheted el: info@webminute.hu) De lehet, hogy a webminute nem fog válaszolni...

Mindegy. Maradj inkább az egyik moderátornál. Ő biztos jobban tudja, mint mi.

De ha moderátor leszel, annyi az első teendő (mint 1-es mondta) amit be kell tartani, hogy nem törölsz csak úgy kérdést, vagy választ, hogy csak nem passzol neked. Okkal törölhetsz, csak. De akkor se törölheted csak úgy, ha jelentették

2023. júl. 2. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!