Mit kell ahhoz tanulnom vagy mi kell hozzá, hogy a gyakorikérdéseken moderátor lehessek?
Itt van olyan, hogy "Admin felület"? Ki nem néztem az oldalból! Szerintem ugyan azt a felületet látják a moderátorok, mint amit mi, "Halandó" felhasználók is használunk, csak ők úgymond egy exclusive ranggal, szinttel rendelkeznek, amit nem rendszer állít be, hanem ember állít be az újdonsült moderátornak, aminek a segítségével mindenki felhasználónevét látja IP címekkel együtt, tud törölni kérdéseket és válaszokat, tud az oldal nevében írni válaszokat, és privát üzeneteket, bizonyára bele tud szerkeszteni a kérdésekbe és a válaszokba, ha szükséges, meg ilyenek.
Véleményem szerint nem szükséges semmilyen végzettség, egyszerűen jól kell ismerni az oldalt, a szabályzatot, és bizonyára rendelkezni kell egy bizonyos múlttal az oldalon, mert nyilván mielőtt megkapod a moderátori jogokat, az admin (Vagy aki ezzel foglalkozik) ellenőrizni fogja a kérdéseid, és a mások kérdéseire írt válaszokat. Meg kell érdeklődni, hogy jelenleg hogyan zajlik itt a moderátor felvétel, és hogy mi szükséges hozzá.
Info@gyakorikerdesek.hu
Moderator@gyakorikerdesek.hu
A moderátor elérhetősége:
moderator@gyakorikerdesek.hu
De szerintem a Webminute Kft.-nek kéne írni... (Azt így érheted el: info@webminute.hu) De lehet, hogy a webminute nem fog válaszolni...
Mindegy. Maradj inkább az egyik moderátornál. Ő biztos jobban tudja, mint mi.
De ha moderátor leszel, annyi az első teendő (mint 1-es mondta) amit be kell tartani, hogy nem törölsz csak úgy kérdést, vagy választ, hogy csak nem passzol neked. Okkal törölhetsz, csak. De akkor se törölheted csak úgy, ha jelentették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!