5000 euróból meg lehet élni kényelmesen Németországban?
Figyelt kérdés
Továbbtanulás előtt állok, és amit néztem szakmát, kint annyit fizet. Illetve én már kint dolgozom, és vannak Balkánról származó baratnőim kint, akik ezt a munkát csináljak, és ők azt mondják, hogy ennyit lehet vele keresni. Csak nem tudom, hogy nekem elég lenne e ez a pénz.2023. szept. 8. 15:51
21/22 anonim válasza:
5000€ bruttó négy órában.
Ez Németországban.
Nos, én Ausztriában élek több, mint húsz éve.
Nálunk eleve jobbak a fizetések mint Németországban,de drágább a megélhetés.
A balkán barátnőd elmondta azt is, hogy mit kellene az átlag német fizetés kb háromszorosáért csinálni?
Felhívom a figyelmet az 5000€/ 80 órára.
22/22 anonim válasza:
Emberek, fókuszáljunk a kérdésre. A válasz az, hogy igen. Havi 5000 euróból kényelmesen meg lehet élni Németországban ha nem akar valaki fényűző életet élni. Még ha bruttó akkor is, aminek saccra kb. 3500 a nettója 1-es adókategóriában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!