Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 5000 euróból meg lehet élni...

5000 euróból meg lehet élni kényelmesen Németországban?

Figyelt kérdés
Továbbtanulás előtt állok, és amit néztem szakmát, kint annyit fizet. Illetve én már kint dolgozom, és vannak Balkánról származó baratnőim kint, akik ezt a munkát csináljak, és ők azt mondják, hogy ennyit lehet vele keresni. Csak nem tudom, hogy nekem elég lenne e ez a pénz.

2023. szept. 8. 15:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Ez mekkora kamu. 5000 E mérnöki csúcsfizetés, te továbbtanulás előtt maximum ládát pakolsz egy raktárban 800 E-ért.
2023. szept. 8. 15:58
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem kamu, és van szakmám, idősgondozó vagyok kint, viszont mikor én kint vagyok, nekem kajám szállásom fizetve van, mivel ott lakok az idős embernél. Így kimegyek 3 hónapra, nekem habzsi dőzsi van itthon, viszont ha olyan munkám lenne, hogy szállás kajám nem lenne fizetve, nem tudom hogy megtudnék e élni.
2023. szept. 8. 16:02
 3/22 anonim ***** válasza:

Bruttó vagy nettó?

Amúgy meg lehet élni persze, bár nyílván minden az igényeidtől függ.

2023. szept. 8. 16:08
 4/22 anonim ***** válasza:

Bruttó vagy nettó?

Havi hány órára?

Melyik tartományban?

2023. szept. 8. 16:13
 5/22 A kérdező kommentje:
Ez bruttó, napi 4 órában, Észak Rajna. Nagy döntés ez nekem, mert én kimegyek 3 hónapra, megkeresek pár milliót, hazajövök nekem itthon se kell fizetni semmit, mert anyukámék jól állnak anyagilag, szóval csak félrerakok, meg magamra költök. Igen ám, viszont ez egy nagyon kemény munka, ezért gondolkodom a váltáson, viszont kint akkor albérletben kéne laknom, ami drága, és amúgyse bírom a panelt. Így nem tudom, hogy most váltsak, vagy maradjak ebbe a munkába, ráadásul itthon még házam is van, mert apukám vett nekem.
2023. szept. 8. 16:30
 6/22 anonim válasza:
100%
Ha ott vagy,neked kellene tudnod!Honnan tudjuk az igényeidet,meg a lehetőségeket innen?
2023. szept. 8. 16:37
 7/22 anonim ***** válasza:
84%

napi 4 órában, havi 5000 euro? ezt most komolyan higyjük el? :DD A nejem Gesundheits- und Krankenpflegerin kórházban dolgozik, de ö sem kap ennyit pedig jól keres....

Az ott lakós idősgondozásról annyit, hogy ja odaköltözöl és 24 órában elérhető vagy. tudom, mert a szomszédom Parkinsonos német vénasszony volt, nála lakott egy román ápoló, aki persze egy nyikkanatot se tudott németül...bármikor ugranod kell, ha úgy adódik, 4 óra felejtős.

2023. szept. 8. 16:49
 8/22 anonim ***** válasza:
jaa most olvasom Észak-Rajna... 5000 még Bajorországban is derekas fizetésnek számít, nem hogy ott...
2023. szept. 8. 16:51
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
12: el tudom képzelni, hogy ennyit keresnek, de nem napi 4 órában az tutti
2023. szept. 8. 16:57
 10/22 anonim ***** válasza:
34%
Trollkerdes sracok, ne etessetek.
2023. szept. 8. 17:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!