Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 5000 euróból meg lehet élni...

5000 euróból meg lehet élni kényelmesen Németországban?

Figyelt kérdés
Továbbtanulás előtt állok, és amit néztem szakmát, kint annyit fizet. Illetve én már kint dolgozom, és vannak Balkánról származó baratnőim kint, akik ezt a munkát csináljak, és ők azt mondják, hogy ennyit lehet vele keresni. Csak nem tudom, hogy nekem elég lenne e ez a pénz.

2023. szept. 8. 15:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

most komolyan higyjük el azt, hogy 4 órás napi munkára bárki kifizet 5000 bruttót egy hónapra??5000-et ugy keresel, hogy dolgozol is mellé, senki sem hülye kb 60 eurós órabért erre kifizetni. én meg ezt tudom, 8 éves németországi tapasztalattal...

ime a valóság, mint Ambulanter Pflegedienst, egy Stationleiter sem kap 5000-et

[link]

2023. szept. 8. 17:09
 12/22 A kérdező kommentje:
#15 ez most kicsit kiakasztott. Nekem több Balkánról származó nővér is azt mondta, hogy bruttó 5000 eurót keresnek. Na de sebaj utána nézek én ennek jobban, ha még sem keresnek annyit, majd akkor tanulok mást.
2023. szept. 8. 17:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindent elhinni amit ismeretlen ismerőseid mondanak. Lehet keresnek 5k eurót de biztos nem betegápolással...

Egyébként az meg pont egy olyan munka, amita nem lehet csak a pénz miatt csinálni. Ha nem szeretsz emberekkel foglalkozni, egy kínszenvedés lesz számodra

2023. szept. 8. 21:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Már feltetted a kérdést. Ilyen értelemmel neked nem lesz elég.
2023. szept. 9. 08:56
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Ilyen ápólóként reális amit írsz.

2023. szept. 9. 12:21
 16/22 A kérdező kommentje:
Úristen, és tényleg igaz, hogy az irigység, meg a rák unokatestvérek, mert kezelhetetlen mindkettő. Tudom, hogy a magyarok kutyák, de aki ilyeneket ír, mint te kedves 15-ös, azt javaslom ne tedd, mert életet nem tudok neked adni. Meg gondolom az ilyeneknek leesett a cukra, mert a héten még kenyérből nem ettetek eleget.
2023. szept. 9. 12:26
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
Jajaja, kutyák a magyarok, azért jártok ki-be a börtönbe és esztek dögöt :)
2023. szept. 9. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Mit játszod az agyad.Apuci vette lakást?Majd azzal kérkedj amit megkerestél!Minden irigység nélkül...
2023. szept. 9. 13:17
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

16. Ugyan mire lenne itt bárki irigy? Hogy bekamuzol a gyakorin valamit vagy hogy apád vett neked egy kamuházat?

Ha meg igaz, akkor is kit érdekel-magadból indulsz ki. Még itt vannak olyanok, akik jóval jobban keresnek a kamukeresetednél vagy jóval jobban állnak a kamuhelyzetednél, ugyan mire lennének irigyek.

2023. szept. 10. 07:17
 20/22 anonim ***** válasza:
54%

Elöször is kerdezö, szallj le a magas lorol, mert különben nagyot esel.

Masodszor ilyen mentalitassal nem keresettek Nemetorszagban a munkaerök. Ugy latom, teged csak a penz erdekel. Pont ez a munka, amihez oriasi empatia, odaadas kell. Nemetül ez a foglalkozas Berufung.

Harmadszor, valoszinü nem tudsz nemetül, különben utana tudnal nezni a nemet oldalakon, hogy mik a kereseti lehetösegek:

Nos, kapaszkodj meg:

"Das Bruttomonatseinkommen in Pflegeberufen beträgt ohne Sonderzahlungen auf Basis einer 38-Stunden-Woche durchschnittlich 2.412 Euro."

Szoval 100 %, nem 50%, brutto 2.412 EUR, ami netto kb. 40 %-al kevesebb.

2023. szept. 10. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!