Hogy jössz ki a saját fizetésedből, ki tudsz mindent fizetni esetleg félretenni?
Valamit elszursz, ha 350 a fizud, albit nem fizetned es 30 ezer marad a honap vegere.
A rezsi fele+ a cigi+a diakhitel legyen egy 100-as. A benzin meg a kaja legyen meg egy 100-as, vagy ha tul sok a benzin, akkor jarj megyeberlettel. Marad 150 ezred, ebbol szorakozz el 30 ezret. Marad 120 ezer forintod. Nem elsz nagylabon, de aki penzt akar felretenni az sporol, sot, meg a cigirol is leszokik.
Szerintem jól állok, több mint a fele meg szokott maradni.
340 elmegy hiteltörlesztésre.
100 adóra.
50 rezsire.
100 kajára.
100 mindenféle egyebekre.
Kocsi, háziállat, cigifüggőség nincs.
Barátnőm jól keres, még sose kért költőpénzt.
Ami marad 7-800 ezer befektetem.
Bírom, hogy az ilyen kérdéseket az újgazdag senkiháziak ellepik csak, hogy bizonygassák, hogy hogy vanpééééjzemnekedmegnincseeenbübübüüüüü szánalmasak vagytok, ezen pedig a pénz se változtat!
ui. nekem is van havi 1.6-1.7 milliós bevételem, mégse verem a nyálam rá mint pár életképtelen itt, nincs köze a kérdéshez.
“nincs köze a kérdéshez.”
Kérdés: “Hogy jössz ki a saját fizetésedből, ki tudsz mindent fizetni esetleg félretenni?”
3an vagyunk 1 felnőtt két kamasz. 300 at költünk. Ez csak kaja, rezsi. Saját ház. Se hitel se albérlet.
Valamit rosszul csinálsz. Minimum egy százast félre tudnál tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!