Melyik az a munkakör, ahova mindig keresnek embert és "nagyjából" meg is fizetik?
Figyelt kérdés
A "nagyjából"-t olyan nettó 300.000 Ft körüli összegre értem.
De ha nettó 250.000 Ft körül van, azt is elfogadom.
Most ne azon menjen a vita, hogy ez valakinek sok vagy kevés!
Inkább a munkakör érdekelne!
Köszönöm!
2023. szept. 6. 21:20
11/22 anonim válasza:
Bolti árufeltöltő és pénztáros.
Lehet kicsik nem adnak annyit de a több üzlettel rendelkező láncok igen.
12/22 anonim válasza:
"Lehet kicsik nem adnak annyit de a több üzlettel rendelkező láncok igen."
Mese habbal. Hiteles információbol tudom, hogy az egyik "nagy üzletlánc"-nál (tehát nem ilyen coop, reál és társai) 210-230 körül keresnek az árufeltöltők, pénztárosok.
13/22 anonim válasza:
Aki már 10-20 éve ott van, az talán kap valami törzsgárda bónuszt, amivel megkeres 240-250-et.
14/22 anonim válasza:
nem írtad be a kérdésbe, hogy magas mit vagy hajlandó tenni ezért egy 0- 10 -es skálán.
Enélkül megválaszolhatatlan marad a kérdésed, aztán csodálkozol, hogy hülye válaszokat kapsz.
16/22 A kérdező kommentje:
12. Ez borzalmas. Mondjuk jobb, mint a semmi.
2023. szept. 7. 15:11
17/22 A kérdező kommentje:
14. Munkakörökre, lehetőségekre vagyok kíváncsi. Ha odaírják a fizetést is, azért is hálás vagyok. Ennyi a célom ezzel a kérdéssel.
2023. szept. 7. 15:13
18/22 A kérdező kommentje:
15. 0 végzettséggel? Bár ismertem olyat, aki úgy tanított, hogy csak egy 8 általánosa, max. egy érettségije volt. Gondolom fel kell készülni és leadni az anyagot, meg szót érteni a gyerekekkel. Ha úgy vesszük, ő is egy tanuló.
2023. szept. 7. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!