Ti hogy reagálnátok, ha egy veletek nagyjából azonos munkakörben lévő kollégátok, megkérne bennetek, hogy főzzetek neki kávét?
Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 11:19
1/19 anonim válasza:
Ha nő - és szimpi -, akkor még a talpát is megmasszíroznám.
2/19 anonim válasza:
Attól függ pld mennyire vagyunk jóba mennyire segitőkész, pld ha random odajön egy kolléga akivel joforman nem beszelek akkor otthagynam de pld akivel együtt dolgozok kb minden percben kommunikalunk akkor lehetne rola szó, de legözelebb megkernem én es ha nem főz akkor mar jöhetne a vezerigazgató azt is leszarnam magasrol
3/19 anonim válasza:
Szerintem ennek nincs köze a munkakörhöz.
Ha kell kávét főzni akkor főzök kávét.
Tökmindegy ki kér meg.
4/19 A kérdező kommentje:
Utolsó,ennyi szabad időd van?
2018. febr. 11. 11:42
5/19 anonim válasza:
Ha olyan a viszony, akkor simán, mert valószínűleg fordítva ő is megtenné.
6/19 anonim válasza:
Hogy hogy ennyi szabadidőm van?
Ha épp nincs dolgom, és nincs kávé, valaki benyögi hogy főzzön valaki kávét, akkor főzök mert nincs dolgom.
Én ezt hogy ki főzi a kávét nem hierarchiai szinthez kötöm, hogy kinek kellene, mert ugye vezető mégse főzzön kávét, vagy férfi mégse főzzön kávét, stb.
Nálunk mindenki főz kávét, szerelő és pénzügyes is.
7/19 anonim válasza:
Ez a viszonyunktól függ, valakire furcsán néznék ha odajönne hozzám ezzel, másnak természetes hogy megcsinálnám.
8/19 anonim válasza:
Mondanám, hogy nem vagyok a csicskája. Az ilyennel jó esetben tesztelni próbál. És ha megteszed, majd jóllehet egyre többféle szíveségre kér meg. És aztán meg majd talán pénzt is kölcsön akar majd kérni.
9/19 anonim válasza:
Nem főznék. Amúgy nem is tudnék, mert nem kávézom. De nem érteném, miért nem intézi el magának.
10/19 anonim válasza:
Szoktál kávézni?
Ha igen akkor persze, én is szoktam teát csinálni a munkatársaimnak mert nem nagy különbség 3-at vagy 1et csinálni. Kávénál még kevésbé megeröltető többet.
Ha meg nem kávézol akkor szólj vissza, hogy csinálj magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!