Hol és milyen munkakörben dolgoztok ti, akik minden téren elégedettek vagytok munkahelyetekkel?
Minden téren nem, de a fontosabb dolgokkal igen.
Munka: ügyfélkoordináció és minimálisan projektmenedzsment
Beosztás: napi 8,5h, ebből fél óra "kötelező ebédszünet". 11:30 és 15:30 között bent kell lenni, a maradékot úgy tologathatod, ahogy akarod
Kollégák: ritka nagy szerencsém van, a közvetlen kollégáim között mindenki kedves és jó fej (barátkozós, de nem túl tolakodós, normális). Fúrások sincsenek nagyon, mert ritkán van előléptetés, és főnöknek ált. külsőst vesznek fel, akinek már van tapasztalata. A másik egységekben van 50-ből 1-2 ember, aki nem szimpi, mert bunkók és azt hiszik, ők hugyozták a Golf-áramot, de azok szerencsére a belga irodában dolgoznak, és nem látom őket nap mint nap.
Fizu: 250nettó plusz cafeteria
Főnök: Van 2 közvetlen főnök és felettük a mi egységünkben a nagyfőnök, bár szinte ő is közvetlen főnök, mert sokszor beszélek vele is közvetlenül. Az egyik közvetlen főnök nekem picit túl katonás és néha pokróc, de amúgy ő sem rosszindulatú. A másik kettő nagyon jó fej, aranyos, a jó munkát értékelik. Nem ellenőrizgetnek pontról pontra, nem basáskodnak, nem nyaliztatnak maguknak, nincsenek protekciósaik, nem keresik a kákán is a csomót, lehet hozzájuk építő jellegű kritikával fordulni. Mind3 főnököm nő, ha érdekel vkit.
Szia :)
Én az IT Services multi cégnél dolgozok Debrecenben.
Egy 18 fős csoportban, Németország hálózati eszközeivel foglalkozunk, német ügyfelekkel és szakemberekkel kontaktalunk stb..
Elégedett vagyok, mert egy jó kis baráti társaság alakult ki a csoportban, illetve fizu is jó, 177.000-t keresek jelenleg nettóban, plusz májusban éves bónusz kifizetés. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!