Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hogy reagálnátok, ha egy...

Ti hogy reagálnátok, ha egy veletek nagyjából azonos munkakörben lévő kollégátok, megkérne bennetek, hogy főzzetek neki kávét?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 11:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért van olyan munkahely ahol valaki ki van nevezve hogy csak ő főzhet kávét vagy mi?

És mondjuk vezető nem főzhet kávét vagy mi?

Nem az a normális hogy ha valaki látja hogy nincs kávé akkor főz, mint hogy meg kell keresni Julcsit, mert csak ő főzhet kávét, ha nincs bennt akkor miniszteri aláírás kell hogy Kati esetleg főzhet kávét, stb.?

2018. febr. 11. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Erről az egyik Alf jelenet ugrik be, amikor Alf szorult helyzetben volt, de a legfontosabb kérdése az volt:

"Hozna valaki nekem egy cappuccinot?".

2018. febr. 11. 13:07
 13/19 Metionin ***** válasza:
Ha jóban vagyok vele és amúgy is főzni indultam, akkor simán főznék neki. Nálunk olyan van hogy ha valaki elkezd vizet engedni a vízforralóba, hirtelen mindenkinek teázhatnékja meg kávézhatnékja lesz és mondják hogy úú nekem is nekem is :D úgyhogy általában mindenki egy jó angy adag vizet tesz oda hogy jusson mindenkinek.
2018. febr. 11. 14:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy ennyien írtatok,mentek a zöld kezek:)

Igazából nem velem történt,de ennek a kollégának nem szívesen főznék kávét.

Nehéz lenne mit mondani,nyilván egy konfliktust vagy egy rossz viszonyt nem ér meg,de nem hiszem,hogy főznék.

2018. febr. 11. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nàllunk a Rönök még ki is hozza a pultba a kàvét,pedig férfi😃Egyébként nàlkunk is simàn lefőzi bàrki a kàvét nincs belőle probléma.
2018. febr. 11. 17:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Főnök
2018. febr. 11. 17:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szoktak megkérni, mert nem kávézok, így általában a kávégépek használatának megismerésével sem szoktam bíbelődni. :-) Szóval ha valaki engem akarna megkérni, az azt jelentené, hogy nem tudja, hogy jobb, ha nem engem kér meg. :-)
2018. febr. 12. 06:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy időben a főnököm hepje lett, hogy velem főzette a kávéját. Nem a munkaköröm miatt, mert nagyon nem tartozott bele, csak azért mert nő vagyok. Onnan indult, hogy egyszer kétszer megkért, azzal nem is volt bajom, odáig fajult, hogy napjában minimum 2x főzette velem a kávéját, és elvárta volna, hogy hagyjak ott azonnal minden munkát e miatt (amit egyébként nem tettem meg).De mostanában leállt vele, mert látta a reakcióimból, hogy lesz az a pont amikor belefojtom a csészébe.

Van egyébként, hogy kollégám megkér, hogy főzzek neki, de ő is minden reggel főz nekem is. Ha csak úgy random odajönne valaki ezzel, megkérdezném, miért szeretné.

2018. febr. 12. 10:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Amennyiben úgy főznénk, hogy ma én, holnap te, holnapután Gizi, akkor nem érezném degradálónak. Ha pedig rendszeres a “kérés”, akkor 3-4. alkalomnál már finoman visszautasítanám. 😊
2018. szept. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!