Ti hogy reagálnátok, ha egy veletek nagyjából azonos munkakörben lévő kollégátok, megkérne bennetek, hogy főzzetek neki kávét?
Miért van olyan munkahely ahol valaki ki van nevezve hogy csak ő főzhet kávét vagy mi?
És mondjuk vezető nem főzhet kávét vagy mi?
Nem az a normális hogy ha valaki látja hogy nincs kávé akkor főz, mint hogy meg kell keresni Julcsit, mert csak ő főzhet kávét, ha nincs bennt akkor miniszteri aláírás kell hogy Kati esetleg főzhet kávét, stb.?
Erről az egyik Alf jelenet ugrik be, amikor Alf szorult helyzetben volt, de a legfontosabb kérdése az volt:
"Hozna valaki nekem egy cappuccinot?".
Köszönöm,hogy ennyien írtatok,mentek a zöld kezek:)
Igazából nem velem történt,de ennek a kollégának nem szívesen főznék kávét.
Nehéz lenne mit mondani,nyilván egy konfliktust vagy egy rossz viszonyt nem ér meg,de nem hiszem,hogy főznék.
Nekem egy időben a főnököm hepje lett, hogy velem főzette a kávéját. Nem a munkaköröm miatt, mert nagyon nem tartozott bele, csak azért mert nő vagyok. Onnan indult, hogy egyszer kétszer megkért, azzal nem is volt bajom, odáig fajult, hogy napjában minimum 2x főzette velem a kávéját, és elvárta volna, hogy hagyjak ott azonnal minden munkát e miatt (amit egyébként nem tettem meg).De mostanában leállt vele, mert látta a reakcióimból, hogy lesz az a pont amikor belefojtom a csészébe.
Van egyébként, hogy kollégám megkér, hogy főzzek neki, de ő is minden reggel főz nekem is. Ha csak úgy random odajönne valaki ezzel, megkérdezném, miért szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!