Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik a feltételei, kritériumai...

Mik a feltételei, kritériumai annak, hogy valaki vezérigazgatónak titulálhassa magát?

Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 12:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Semmi, akár Istennek is titulálhatod saját magad, max kiröhögnek.
2023. szept. 2. 12:39
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
egy érvényes és aláírt munkaszerződés amiben szerepel, hogy mostantól XY Kft vezérigazgatói posztját töltöd be.
2023. szept. 2. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá semmi, én csillagharcosnak szoktam titulálni magam.
2023. szept. 2. 12:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Például egy 50 fő alatti Kft vezetője bármiféle fórumon jelölheti meg magát úgy mint xy vezérigazgató?
2023. szept. 2. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy cég, aminek a vezérigazgatójaként dolgozol.
2023. szept. 2. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

Igen. Mégis ki tiltja, a vezérigazgató grammarnácik?

Nekem 10 fős cégem van, aminél magamra igazgatóként (Director) referálok.

2023. szept. 2. 14:48
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

"Például egy 50 fő alatti Kft vezetője bármiféle fórumon jelölheti meg magát úgy mint xy vezérigazgató?"

Persze.

2023. szept. 2. 14:49
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Részvénytársaság igazgatótanácsának vezető tisztségviselőjének kell lenned.
2023. szept. 2. 17:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából teljesen mindegy. Ha te vagy a cég legelső embere, akkor olyan titulust találsz ki magadnak amilyet szeretnél. Gyakorlati oldalról nézve akkor van értelme a vezérigazgatói megnevezésnek, ha vannak más igazgatok is a vállalkozásnál, akik fölött állsz.
2023. szept. 2. 19:31
 10/15 anonim ***** válasza:
39%

A szóból az jön le hogy több igazgató(CFO, CTO stb.) van és te vagy az aki mindenki felett van (CEO).

Arról lehetne vitatkozni hogy hány ember kell ahhoz hogy több igazgató is legyen, de szerintem lényegtelen.

#4 Technikailag egy 40 fős cégnek simán lehet már több területe ahol kell mondjuk területekért felelős igazgató(pénzügyekért, HR ért stb.)

2023. szept. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!