Szerintetek mennyi pénzt keres havonta egy banki vezérigazgató?
Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 20:16
2/11 anonim válasza:
Jamie Dimon évente 10-30 millió USD
3/11 anonim válasza:
MOL vezérigazgatója 40 milliót.
4/11 anonim válasza:
#3 a MOL vezérigazgatója banki vezérigazgató is?
5/11 anonim válasza:
Ez már bőven nem az a szint, ahol a havi fizetés bármit is jelent. Magyarországon 5-15 millió körüli havi fizetéseket tudok saccolni, de ennek semmi értelme. A pénz java bónuszokból és részvényopciókból meg osztalékokból jön. Plusz az sem mindegy, hogy egy jól szervező felsővezetőről van szó, aki simán lehet, hogy egyszerűbb luxusban éli az életét vagy egy nagybefektető, akinek presztízsből van egy ilyen melója, de a nagy pénz máshonnan jön és tényleges milliárdos.
6/11 anonim válasza:
Egyrészt ilyen szinten a fizetés mellékes, a kapott részvények ilyenkor a lényeg. De a részvények ára sem fix meg amennyit kapnak sem fix.
Plusz mekkora bank? Lokális takarékszövetkezet, országos bank, regionális bank vagy egy multinacionális bank.
Pár 10 millió forinttól pár 10 millió dollár is lehet a fizetésük havi átlagban.
7/11 Hintalow válasza:
Hát nagyon szór, de olyan 2-5 millió között jellemzően
9/11 anonim válasza:
Hát én csak középvezető vagyok egy fintech cégnél, de én is 3 milliót keresek, szóval annál biztosan többet.
10/11 anonim válasza:
Ezek alapján 5 és 15 között. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!