Mennyi volt a legnagyobb távolság, amit bevállaltál napi szinten a munkába utazáshoz és mennyi időt utaztál naponta?
Nekem az első munkahelyem a szomszéd városban volt, 15km-re. Kocsival fél óra, busszal egy óra volt.
Manapság már 0 az a távolság és idő, amit bevállalnék.
30 perc. 1 hétig dolgoztam ott diákként gimisként.
Egyetemista korom óta mindig van homeoffice lehetőségem. Jelenleg olyan 6 órára vagyok az irodától, amihez tartozom (repülő + vonat)
Már nem nagyon vállalnék olyat, ahol ez nem opció. Bár a következőt úgy fogom keresni, hogy néha bejárnék.
14 perc kocsival.
5-7 km.
Egy métert sem mennék többet. Tömegközlekedéssel meg biztos hogy nem. Max. biciklivel.
Max 30 percet voltam hajlandó mindig is bevállalni napi szintű bejáráshoz, ez mindig teljesült is. 7-16-ig tart a munkaidőm és most 20 percre lakom a munkahelyemtől.
Van egy részmunkaidős állásom, az vidéken van, 150 km, valamivel több, mint 1,5 óra autóval, de csak heti egyszer kell bemennem és az útiköltséget is kifizetik. Van aki képes majdnem ugyanennyit heti háromszor megtenni. Na ez nem én vagyok.
50km
Kocsival kb. 1 óra oda, 1 haza.
5.20kor kelek. 6.20kor indulok. 7.30 körül vagyok bent.
2 éve csinálom ezt. Már utálom és rengeteg pénz is tankolni.
Soha többet nem vállalnék így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!