Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrből átjárni Budapestre...

Győrből átjárni Budapestre dolgozni vonattal?

Figyelt kérdés

Ebben a félévben már alig van tárgyam + a szakdolgozat írás, így gondoltam, hogy elmegyek dolgozni. Találtam is egy gyakornoki helyet Pesten ami nagyon bejön, illetve az otthoni munkavégzés is lehetséges.

Egyetemistaként megérné szerintetek? Nagyon fárasztó lenne? Nagyjából a vasútállomától 10-15 perc gyalog. Elsősorban a szakmai tapasztalat szerzés lenne a fő cél, de természetesen a pénz is számít.

Akinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban megköszönném ha leírná!

2022. szept. 5. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ hol van a cég, ha Kelenföld körüli cég vagy közel van hozzá akkor oké. De mondjuk 13. kerületbe még plusz 1 óra mire kb eljutsz. Meg persze az is fontos, hogy te hol laksz Győrön belül.

Ha 2 óra alatt be tudsz jutni a munkahelyedre akkor még oké, bár baromi fáradt leszel, ha e felett van akkor gyorsan ki fogsz égni. Célszerű olyan helyre menni ahol tudsz hybrid munkarendbe dolgozni.

2022. szept. 5. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Számold ki, hogy hogy jönnél ki időben. Én is gondolkoztam hasonlón, de nekem az jött ki, hogy feszített napirend mellett is épp hogy csak aludni tudtam volna itthon.
2022. szept. 5. 15:39
 3/10 A kérdező kommentje:

1# Igen, Kelenföldtől van 10 perc gyaloglásra. Kollégista vagyok Győrben, nagyjából 10 perc a vasútállomás. Én úgy számoltam, hogy vonat: 1 óra 10 perc kb, séta Győrben, illetve Kelenföldön 15 perc nagyon max. Így jön ki olyan 1 óra 40 perc, de lehet felhozom a bicómat, amivel jócskán kevesebbet kell menjek vonatozás után/előtt.

2# Ezen agyalok már rég én is, osztok, szórzok és nagyjából olyan másfél órára jön ki az utazás, de a hírdetésben benne volt az otthoni munkavégzés is, az lenne a legjobb.

Még úgy vagyok vele, hogy fiatalként bírom, erre az egy félévre még elmegy, hogy bejárok, de majd meglátom.

2022. szept. 5. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

hát én Győrbe ingáztam Komáromból 8 évig.

az csak egy dolog, hogy mennyi az út vonattal. az meg a másik, hogy mennyit késik. napi szinten mindig van 5-10 perc, heti szinten egy nagyobb, télen vagy ha szar az idő (nagy eső, hó) sokszor ki is marad. na most vedd hozzá azt is, hogy fűteni se fogják az állomásokat a rezsiárak miatt.

én biztos felköltöznék inkább Pestre még ha harmad magammal is kell osztozni egy albin, mint napi szinten ingázni vonattal.

2022. szept. 5. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
1-2 félévet ki lehet bírni, szakmailag megéri
2022. szept. 5. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Én hasonló távból ingáztam a fővárosba 1,5 évig. Ki lehet bírni, főleg ha opconális az otthoni munkavégzés, heti 1-2 bejárással különösebb komfortzónából való kilépés nélkül hozható. A vonaton pedig lehet tanulni pl. de akár szakdogát is írhatsz.
2022. szept. 5. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Ez akkor lehet jó, ha legfeljebb hetente 1x vagy kéthetente kell megjelenned és a többi napon home officeban vagy. Napi 3-4 óra utazás rendkívül fárasztó és gyakornokként egész biztosan nem fogsz olyan bérezést kapni ami ezt kompenzálná és nagyon hamar ki fogsz égni. A pesti cégek is nagyon csóróak, ha meglesz a diplomád, pl. mérnökként sem fogsz kapni olyan bérezést hogy megérje. Ha meg albérletbe mégy, az elvisz havi 100-150ezer ft-ot, így hiába van nettó 400 körül a kereseted, kb. ugyanott vagy mint egy bolti eladó vagy mekis 8 általánossal.

Nem ezért tanultál. Javaslom, inkább Győrben nézelődj, Győr iparváros, ott van az Audi pl. de számos más multi ill. közepes cég is található és biztosan lesz olyan pozíció amely megfelelő számodra, csak keresni és tájékozódni kell.

2022. szept. 6. 10:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszaitokat! Úgy döntöttem, hogy megpróbálom, adok neki egy esélyt.
2022. szept. 6. 14:35
 9/10 A kérdező kommentje:
#9 Sejtettem, hogy valamelyik agyhalott nem bírja ki, hogy hülyeségeket kommenteljen a kérdés alá. Remélem kielégültél.
2022. szept. 6. 16:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert es szerencset.
2022. szept. 8. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!