Átkérhetem magam 6 órás munkára?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon fáradékony és kimerült vagyok. 8 órás munkaviszonyom van egy multinál, ahol több (bár főleg kisgyerekes) kollégát is ismerek, akik 6 órában dolgoznak.
Akinek van tapasztalata, megosztaná?
2023. aug. 20. 18:45
11/14 anonim válasza:
Nem kötelesek biztosítani. De kérdezz rá, lehet, hogy rugalmasak lesznek
12/14 anonim válasza:
Ha van lehetőséged inkább a home office irányába mozdulj el.Nekem bevált.Előtte is dolgoztam multinál,de ott nem engedték az otthoni munkát.Hát mondjuk reggel kezdtem egyre idegesebb,fáradékonyabb lenni és ott döntöttem el,hogy váltok.Most átjöttem azóta sokkal jobb.Igaz vannak napok,mikor fáradt vagyok,de sokkal kevesebbszer.Heti 2 nap home office és 3 nap bejárás.Így még kellemesen ellehet lenni
13/14 A kérdező kommentje:
Heti 3 nap home officeban vagyok, alig bírom 2ig nyitva tartani a szemem :(
2023. aug. 21. 19:12
14/14 anonim válasza:
13# Akkor ott más probléma van ha ennyire fáradt vagy. Szerintem ezt a 6 órás meló sem fogja neked megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!