Dolgoznátok úgy,hogy nem jár fizetett szabadság?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy alkalmazottként rendesen bejelentve,meg lehet hiányozni csak akkor arra a napra nem jár fizetés.Se fizetett ünnep.2023. aug. 19. 23:55
1/24 anonim válasza:
Nem, mivel emeltem hangot..
Ezek után kénytelen fizetni :)
3/24 anonim válasza:
Van az a havibér amiért igen.
Nettó 1.8 millió fölött nem aggódnék ilyen részleteken.
4/24 Justinianus válasza:
Nem, igazából pont a szabadságot szeretem...
5/24 anonim válasza:
Nem dolgoznék ilyen okádék helyen
6/24 anonim válasza:
Ha rendesen be vagy jelentve, azzal együtt jár a normális munkaidő elszámolás is, azaz kiirjak es szamfejtik is a szabit.
7/24 anonim válasza:
Legálisan ilyen nem létezik.
Az Mt. minden munkaadóra kötelező.
8/24 anonim válasza:
"Dolgoznátok úgy,hogy nem jár fizetett szabadság?"
Soha! Még akkor sem, ha baromi sok lenne a fizetésem. Ha a munkáltató elvárja, hogy tartsam be a szabályokat vele szemben, akkor én is elvárom, hogy ő is ezt tegye velem szemben. Ez teljesen független a fizetésem nagyságától. Ez elv kérdése, nem másé.
9/24 anonim válasza:
Nem, mivel Magyarországon ez nem legális.
10/24 anonim válasza:
Ha amúgy be vagyok jelentve akkor a szabim hogy ne lenne bejelentve, elszámolva? Ha napi bejelentéssel dolgoztat akkor szó sincs róla.
Ha nagyon nagyon jól keresnék (1,5 millió felett) akkor nem érdekelne, de amúgy nem mennék bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!