Fizetési előleget lehet kérni multiknál is?
Figyelt kérdés
Pontosabban a PwC érdekel. Pályakezdő vagyok, 7 hónapja dolgozom a cégnél, átnéztem a szabályzatot és az előlegkérésről nem találtam leírást. Szükségem lenne kb 700 ezer Ft-ra, amit ahogy számoltam 5 hónap alatt a béremből levonással tudnék is könnyen fedezni. Hitelt ilyen kis összeg miatt nem szívesen vennék fel.2023. aug. 15. 15:29
2/10 anonim válasza:
Sehol nem fognak majdnem fél éves fizut előre megadni. Sajnálom de ez van. Marad a hitel.
3/10 anonim válasza:
Ahol van fizetési előleg (nem Pwc de hasonló multinál tapasztaltam) ott is maximum a következő havi fizetésed kapod meg előre. Nem veheted fel úgy, mintha ingyen hitel lenne amit fizuból törlesztesz, ilyen opció sehol sincs.
4/10 A kérdező kommentje:
#2 Kb 1.5 havi fizetésem szeretném egyben kérni. Viszont akkor marad a hitel. Köszönöm a válaszokat!
2023. aug. 15. 16:03
5/10 qkker1 válasza:
Létezik még a "vállalati kölcsön" csak egyre kevesebb helyen.
7/10 anonim válasza:
Meg kell kérdezni, nálunk is van ilyen, igaz nem multi, hanem mocskos magyar KKV.
8/10 anonim válasza:
Nálunk van ilyenre lehetőség, de fél év a max ami alatt visszatörlesztik. Másfél havi fizut simán adnak így. Aki azt írja, hogy ilyen nincs, azok droid rabszolgák valami kis pityu kft.-nél, és a főnöküktől félnek mint a kutya a vihartól. Kérdezz rá nyugodtan, max azt mondják, hogy nem, vagy ennyit nem.
9/10 anonim válasza:
Ez nem előleg hanem vállalati kölcsön és szinte biztos, hogy egyedileg bírálják el. Kétlem, hogy éppen cska lejárt próbaidő után már adnának. De ez csak akkor derül ki, ha megkérdezed
10/10 anonim válasza:
Munkabér-előleget bármelyik munkáltatótól lehet kérni. Az, hogy biztosítják-e kizárólag a munkáltatótól függ. De kérni lehet.
Nálunk is van ilyenre lehetőség. Eddig még mindegyik munkahelyemen volt. Beszéljünk akár 60 fős Kft-ről, vagy közigazgatásról, vagy akár multiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!