Hogyan találjak így munkát?
A helyzet a következő: Nyár elején végeztem egy 2 éves rendszerüzemeltető technikumot. De a szakmát nem sikerült "megszereznem", ezért októberben ismét vizsgáznom kell. De 2021-ben lett egy alap végzettségem (jelentsen ez akármit is), ezért jövő februártól kezdődik nekem, és a leendő új osztálytársaimnak az oktatás. Amíg nem kezdődik el, addig szeretnék valahol dolgozni. Kerestem álláslehetőségeket, de mindegyiknek a követelményében volt legalább 1 olyan pont, amelyről azt sem tudom, hogy eszik-e, vagy isszák. Úgy meg szerintem nem érdemes. Vagy csak rosszul gondolom? Kezdjem el a munkát, hátha esetleg bele tanulok abba is, amiről nem tudom, hogy mi az?
22/F
Fölösleges belekezdeni olyan munkába, aminek ha 1 bizonyos részéről fogalmad sincs, akkor "majd beletanulok".
Egyrészt hülyét csinálsz magadból amint kiderül hogy süsü vagy hozzá, másrészt meg lehet hogy elveszed a lehetőséget egy olyan embertől akinek talán ezen a munkán múlik hogy tudja-e etetni a gyerekeit.
#2 Nem, nem fogja elvenni senki munkáját, mert a legtöbb helyen felmérik hogy valóban megfelel-e az elvárásnak és a szakmai interjún sem jut tovább.
Egyébként megsúgom hogy ilyen alap végzettségekkel nem nagyon fognak veled szóba állni a cégek de azért hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!