Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hiszik azt, hogy a home...

Miért hiszik azt, hogy a home office az otthoni naplopás miatt jó?

Figyelt kérdés
A bejárás milyensége a kulcs. Tömegközlekedéssel nyilván undorító bejárni, viszont ha biztosítanának egy autót korlátlan költségkerettel én nagyon szívesen mennék vele mindenfelé.
2023. aug. 14. 15:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
#16 Barki aki a haztartasban veled el. Szomszedok, tarsashazban nincs olyan het hogy valaki ne furna, vesne a panelt. Es a kollegak is akik ahelyett hogy 10 masodperc alatt kerdeznenek, teamsen felhivnak.
2023. aug. 15. 07:47
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Engem a kollégák se hívogatnak úgy, mint mikor bent kellett lenni. Megbeszéljük Slacken, amit kell.

De van olyan nap, hogy senki nem szól hozzám és gyakorlatilag reggel leülök, délután felállok (plusz ebédszünet). Az irodában sokkal gyakrabban kimászkáltam.

2023. aug. 15. 08:12
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
#21: Alapból mi is slacken kerdezünk, ha valami hosszabb beszélnivaló, akkor egyeztetünk egy időpontot ami mindkettőnknek jó.
2023. aug. 15. 08:30
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
#21: a veséshez... a belvárosi irodaházban ugyanugy mindig van valami, építkezés a szomszédban, törik fel az aszfaltot, dudál mindenki az utcán, ami sajnos behallatszik. Meg nyilván a kollégák állandó mászkálása pofázása ad egy vásári alaphangot az egésznek.
2023. aug. 15. 08:31
 25/34 anonim ***** válasza:
72%
Talán mert sokan tényleg visszaélnek ezzel
2023. aug. 15. 09:08
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van, aki visszaél ezzel, de akkor az olyanokat kellene kibaszni, mint macskát szarni, nem pedig a többiekkel kicseszni, hogy hibridben járjál be a hülyék miatt...
2023. aug. 15. 09:49
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#26: Na ja, egy ideális világban. De azért kevés helyen fér bele, hogy az állomány 20-50%-át egyik napról a másikra elküldik. Már eleve rengeteg munkakörben a méréstechnika sem egyértelmű, arról nem is beszélve, hogy a jelenléti munkavégzéshez is kellene viszonyítani (értsd, van aki bent is lopja a napot, mindenki hatékonysága máshogy változik otthon vs. irodában is)
2023. aug. 15. 10:27
 28/34 A kérdező kommentje:
#21 : Amíg nincs családod, addig nincs aki zavarjon, utána pedig felteszem olyannal kezdesz közös életet, aki megérti a te életedet is. Legalábbis nekem nem kell szamár egy ló helyett. :) Építkezés szinte mindenhol van hosszabb-rövidebb ideig, erre egy telek közepére épített családi ház a megoldás.
2023. aug. 15. 11:00
 29/34 A kérdező kommentje:
#25 : Látom az eredeti felvetésre senki sem reagál. :) Nem mindegy a bejárás milyensége sem. Nem a bejárás a fő ellenség, hanem a KGV(Kari Geri Vállalatok) járműparkja. ;)
2023. aug. 15. 11:02
 30/34 anonim ***** válasza:
92%

Budapesten még hagyján, mert ott egyrészt lehetetlen autóval közlekedni (parkolni meg pláne) és ahhoz képest jó a tömegközlekedés, de más városokban?!

Amíg be kellett járnom, ha nem esett, biciklivel mentem, mert hamarabb beértem, mint kocsival, tömegközlekedéssel meg több idő is lett volna, meg vacakul járnak a buszok.

Ráadsul iskolaidőben, ha kocsival kellett mennem, jóval több idő volt, mert a sok fafej a kölyköt hurcolássza reggel és kizárólag az iskola kapujában lehet letenni, feltartva mindenkit. Nem tudom, nekünk még ciki volt, ha anyu-apu hurcolt a suliba. Elcseszett egy generáció ez...

2023. aug. 15. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!