Miért hiszik azt, hogy a home office az otthoni naplopás miatt jó?
Engem a kollégák se hívogatnak úgy, mint mikor bent kellett lenni. Megbeszéljük Slacken, amit kell.
De van olyan nap, hogy senki nem szól hozzám és gyakorlatilag reggel leülök, délután felállok (plusz ebédszünet). Az irodában sokkal gyakrabban kimászkáltam.
Budapesten még hagyján, mert ott egyrészt lehetetlen autóval közlekedni (parkolni meg pláne) és ahhoz képest jó a tömegközlekedés, de más városokban?!
Amíg be kellett járnom, ha nem esett, biciklivel mentem, mert hamarabb beértem, mint kocsival, tömegközlekedéssel meg több idő is lett volna, meg vacakul járnak a buszok.
Ráadsul iskolaidőben, ha kocsival kellett mennem, jóval több idő volt, mert a sok fafej a kölyköt hurcolássza reggel és kizárólag az iskola kapujában lehet letenni, feltartva mindenkit. Nem tudom, nekünk még ciki volt, ha anyu-apu hurcolt a suliba. Elcseszett egy generáció ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!