Miért hiszik azt, hogy a home office az otthoni naplopás miatt jó?
Zajszűrő fülessel, technozenét bömböltetve, FFP2 maszkban tudom csak elképzelni azt a rendszeres budapesti tömegközlekedést ahol olvasni tudnék. Eleve le se tudsz ülni a legtöbb helyen... ha meg igen, akkor meg hamarabb kizökkent egy ótvaros csöves, egy hirtelen fékezés vagy a megállónként 3x bemondott kib****tt megállónév :D Ennél sokkal praktikusabb és kényelmesebb beülni az autóba, betenni egy podcast-et vagy a Trend FM-et és szépen bearaszolni a dugóba.
Egyik se hiányzik, de én biztosan a másodikat választanám, ha a cég adná hozzá a vasat.
Aki home office-ban naplopó, az az irodában sem dolgozik, legfeljebb kényszerből úgy csinál.
HO-ban van hogy nettó 6-7 órát is dolgozok, irodában ez max 3-4 óra volt a sok zavarás és megszakítás miatt.
Aki irodábanban naplopó, az home office-ban sem dolgozik, legfeljebb kényszerből úgy csinál.
Az irodában van hogy nettó 6-7 órát is dolgozok, home office-ban ez max 3-4 óra volt a sok zavarás és megszakítás miatt.
Home officeban és irodában is lehet naplopóskodni. Irodában beszélgethetsz, kávézhatsz, nézheted a telefonod stb. Home officeban meg ugyanezt az időt eltöltheted teljesen másik dologgal.
Ha valaki hajlamos a túldolgozásra akkor irodában és HO ban is hajlamos lesz rá, aki meg a napot akarja lopni az úgy szintén.
Csak az irigyek mondjak.
En ol szuleimmel elek, neha otthonrol dolgozok. Mindig zavar nekik, hogy nem mentem el otthonrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!