Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hiszik azt, hogy a home...

Miért hiszik azt, hogy a home office az otthoni naplopás miatt jó?

Figyelt kérdés
A bejárás milyensége a kulcs. Tömegközlekedéssel nyilván undorító bejárni, viszont ha biztosítanának egy autót korlátlan költségkerettel én nagyon szívesen mennék vele mindenfelé.
2023. aug. 14. 15:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%

Zajszűrő fülessel, technozenét bömböltetve, FFP2 maszkban tudom csak elképzelni azt a rendszeres budapesti tömegközlekedést ahol olvasni tudnék. Eleve le se tudsz ülni a legtöbb helyen... ha meg igen, akkor meg hamarabb kizökkent egy ótvaros csöves, egy hirtelen fékezés vagy a megállónként 3x bemondott kib****tt megállónév :D Ennél sokkal praktikusabb és kényelmesebb beülni az autóba, betenni egy podcast-et vagy a Trend FM-et és szépen bearaszolni a dugóba.

Egyik se hiányzik, de én biztosan a másodikat választanám, ha a cég adná hozzá a vasat.

2023. aug. 14. 16:44
 12/34 anonim ***** válasza:
19%
Olvastam tavaly, hogy Finnország, Írország meg hasonló országokban már 20-25 % a home officos munkák aránya. Asszem a legtöbb átlepte a 25 százalékot, tehát minden negyedik meló mar ilyen. EUs atlag asszem 12 százalék volt, mi meg az utolsó 3 országban voltunk 5 százalék korul h jól emlékszem. Szoval nyugaton működik ez a dolog. Persze a legkeletibb országok cegei sztem meg gondolom nem működik, azert engedik nehezen.:D vagyhát nem tudom bem latok senki fejebe, de erre tudok gondolni
2023. aug. 14. 16:47
 13/34 anonim ***** válasza:
69%
Azt nem tudom, hogy valakik miert gondoljak ezt a ho-rol. De azt tudom, hogy mi pontosan erre hasznaljuk ki a ho-keretet, mivel a munkat heti 10-20 oraban el lehet vegezni. 😄
2023. aug. 14. 17:01
 14/34 anonim ***** válasza:
16%
Dehát pontosan az miatt jó.
2023. aug. 14. 18:19
 15/34 anonim ***** válasza:
92%

Aki home office-ban naplopó, az az irodában sem dolgozik, legfeljebb kényszerből úgy csinál.

HO-ban van hogy nettó 6-7 órát is dolgozok, irodában ez max 3-4 óra volt a sok zavarás és megszakítás miatt.

2023. aug. 14. 19:58
 16/34 anonim ***** válasza:
22%

Aki irodábanban naplopó, az home office-ban sem dolgozik, legfeljebb kényszerből úgy csinál.

Az irodában van hogy nettó 6-7 órát is dolgozok, home office-ban ez max 3-4 óra volt a sok zavarás és megszakítás miatt.

2023. aug. 14. 20:05
 17/34 A kérdező kommentje:
#16 : Hmm, na de otthon amúgy ki tud megzavarni?
2023. aug. 14. 22:45
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Home officeban és irodában is lehet naplopóskodni. Irodában beszélgethetsz, kávézhatsz, nézheted a telefonod stb. Home officeban meg ugyanezt az időt eltöltheted teljesen másik dologgal.

Ha valaki hajlamos a túldolgozásra akkor irodában és HO ban is hajlamos lesz rá, aki meg a napot akarja lopni az úgy szintén.

2023. aug. 14. 23:50
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Csak az irigyek mondjak.

En ol szuleimmel elek, neha otthonrol dolgozok. Mindig zavar nekik, hogy nem mentem el otthonrol

2023. aug. 15. 01:45
 20/34 anonim ***** válasza:
83%
Mindegy, le lehet pontozni azert , mert a tényeket ìrtam. Nyugat és észak Európában a számok szerint működik a dolog, bezzeg kelet európai országok megint annyival okosabbak mint a nyugat,hogy szerintük meg nem :D
2023. aug. 15. 05:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!