Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ebben a helyzetb...

Mit csináljak ebben a helyzetben (2 interjú) ?

Figyelt kérdés

Lesz egy interjúm ma, és egy időpontom van jövőhét szerdára.

A szerdai egy gyár, egy nagy cég és ott több pozíció szóba jöhet mondtam, hogy mindenre nyitott vagyok (munka nélkül vagyok) az egyszerű gépkezelőtől az irodai munkára is. Szóval kérdéses nagyon.

A mai egy zöldséges ahol elvárás a raktári és adminisztrációs tapasztalat, mindkettő adott. Viszont ez is lehet a kulimunkától egy komolyabbig is.

Na a lényeg hogy mind a kettőt meg akarom hallgatni. Meg nyilván a pénzt is nem mindegy hogy 200 vagy 300 ezer ft. Ha a maira felvennének tegyük fel már mehetnék hétfőn akkor mit mondjak a szerdával kapcsolatban?

Volt aki azt mondta, hogy szabadnapot kérek mert magánjellegű programom van és volt aki azt hogy mondjam meg hogy több ajánlatom van és még meghallgatom azt is. Nem akarok nagyképű sem lenni, mert nem is vagyok abban a helyzetben, de ha tegyük fel olyan az első, hogy éppen a semminél jobb akkor mindenképpen el kell menjek a másodikra.

Ezt mérlegelni kell, pl. hogy melyiknél mettől meddig tart a munkaidő, azt sem tudom, hétvégén van-e munka stb. és ugye még a bér.

2023. aug. 11. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Felesleg a semmin agyalnod, nem 100%, hogy felvesznek, így idiotizmus ettől félned!
2023. aug. 11. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha fel is vesznek, meg fogják kérdezni, hogy mikor tudsz kezdeni, mond azt, hogy augusztus 21-én már munkába is tudok állni. Indokot nem kell mondani, ez van.

Ha közben felvesznek a szerdai munkára is és az szimpatikusabb, akkor felhívod az elsőt, hogy bocsi, mégsem aktuális.

Verseny van, nem csak munkavállalói oldalon, hanem munkáltató oldalon is.

2023. aug. 11. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a maira felvesznek, megmondod, hogy csak jövőhét utáni hétfőn tudsz kezdeni. Ahol annyira sürgősen kell az ember, hogy egy hetet nem tudnak várni, oda nem is érdemes menni dolgozni.
2023. aug. 11. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet :)
2023. aug. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!