Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Így még bolti eladónak sem...

Így még bolti eladónak sem vesznek fel?

Figyelt kérdés

Most fogok végezni a suliban. Ha sikerül a vizsgám, akkor menedzser asszisztens leszek, ha nem, akkor csak érettségim van. Mindenképpen szeretnék elmenni dolgozni, de nem tudom hova jelentkezzek és mire. Engem az irodai munka vonz, nem akarok műkörmös, fodrász stb lenni, hanem pl titkárnő, recepciós, telefonkezelő szeretnék lenni. Még ruhabolti eladó is lennék szívesen. Valaki azt mondta, hogy ahhoz hogy felvegyenek ilyesmi helyekre, végezzek el egy üzletvezetői/bolti eladói tanfolyamot.

Tényleg érdemes lenne? Pályakezdő vagyok, 20 éves.

2010. okt. 15. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Jaj de kis válogatós vagy.

Tudod az ilyen munkahelyekre, amiben az irodában tudod mereszteni a pici sejhajod, azokra sokan jelentkeznek. Esetleg diplomával és nyelvvizsgával. Ne finnyáskodj, mert nem dolgozhat mindenki irodában.

2010. okt. 15. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem erre a tegnapelőtti kérdésedre már egész jókat írtak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

ne folyton itt lógj, keresd tényleg aktívan, hogy hol tudnál dolgozni, meglesz, ha azzal foglalkozol.

2010. okt. 15. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:

"Tudod az ilyen munkahelyekre, amiben az irodában tudod mereszteni a pici sejhajod, azokra sokan jelentkeznek. Esetleg diplomával és nyelvvizsgával. Ne finnyáskodj, mert nem dolgozhat mindenki irodában."

Kedves válaszoló, akkor mondj már valami ötletet, hogy mégis milyen munkát keressek? A nővéremnek ugyanilyen papírja van, és felvették így is, irodában mereszti a sejhaját. Az egyik szomszédomnak is hasonló papírja van, és szintén irodában dolgozik. Nem nagyfőnökök ez tény, de nem is gyárban dolgoznak szalag mellett. Azt mondod finnyás vagyok. Lehet, mert nem akarok fizikai munkát végezni. A testi adottságaimmal nem nagyon tudnék :)

Tényleg érdekelne, hogy mégis milyen munkát tudnál nekem ajánlani, ha már a bolti eladó is szerinted finnyás választás :) Várom az ötleteidet.

2010. okt. 15. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem léptünk be az eu-ba,addig sima érettségivel is elmehettél bolti eladónak. De azóta már szakképzettség kell még egy takarítónak is!
2010. okt. 21. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!