A tanárok nyáron is kapnak fizetést?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, de szeretném a napjainkban jelenlévő helyzetből is megtudni2023. aug. 3. 20:41
1/16 anonim válasza:
Te kapsz fizetést, amikor szabadságon vagy??? Az az egy hónap, ami szabad nekik, az a szabadságuk, a többi idöben meg ök is dolgoznak
2/16 anonim válasza:
meg az hianyozna hogy a napi 2-3 ora leadasa utan meg a nyari munkaszuneti idoszakra is penz jarjon
3/16 Justinianus válasza:
"volt már hasonló kérdés"
Honnan a fenéből van ennyi lángelme?
4/16 anonim válasza:
Természetesen kapnak, miért ne kapnának? Te kapsz fizetést a szabadságot alatt? Na ugye...
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, hallottam ilyet. Édesanyukám is kap, és a régebbi kérdésben is sokan írták kapnak. Nem értem minek egyből ennyire felháborodni egy kérdésen.
2023. aug. 3. 23:00
6/16 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, hogy napjainkban mondjuk egy egyszerű iskolában, vagy akár a jövőben lesz-e ilyen.
2023. aug. 3. 23:00
7/16 anonim válasza:
6: Szabadság alatt minden munkahelyen kapsz fizetést, törvénybe van foglalva. Csak magán vállalkozóként nem jár, magán tanárok így csak a munka után kapnak fizetést.
8/16 anonim válasza:
Persze teljes fizetést megkapják.
9/16 anonim válasza:
Igen, nyáron is kapnak fizetést. Mellette magánórákat szoktak adni, naponta több alkalommal is, szépen megkérik az árát. Nem kell annyira sajnálni őket, mint ahogyan bevan harangozza a hírekben!
Nekem is van tanárismerősöm, matek és fizika szakos, és elég jól él.
10/16 anonim válasza:
Végre valaki beszél erről is.
Oké, nem minden szakos. De nyelv/matek/fizika igen. Óránként simán elkér egy 5öst. Tartson csak napi 2 órát heti 5ször. Az havi 200k. És nagyon lájtosan számoltam. Bőven tud az 500 is lenni. Nyilván ez tiszta, mert nem adózik belőle. Mellé megjön a sulis fizetése, megvan a 800. Abból azért már szépen meg lehet lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!