Mit csinálnátok belőle ha a fizetésetek minden hónapban 1 millió forint lenne?
@30
Melyik?
Kiről beszélsz?
Nem igazán értem, hogy miért trollkodsz a kommentemhez.
Hogy jön ide a forex???
Hát általában nem egyik pillanatról a másikra visz haza az ember 1 millió nettót.
Soknak tűnik ez az összeg ha valaki nettó 4-500 at visz haza, de ha nem figyel az ember oda a költéseire akkor bizony gyorsan el tud menni. Megveszed a márkásabb ruhát vagy tendelsz magadnak ebédet stb.
Szerintem a legfontosabb hogy az ember megtalálja a balanszot a költségei és a megtakarításai között. Mindenképpen érdemes ekkora összegnél 4-500 ezret befektetni (akár lakásba akár egyéb megtakarításba). Maradék összeg pedig bőven elég arra hogy valaki el tudjon menni pár havonta utazni, minőségi dolgokat vegyen magának és társai.
#26 "Szerinted. Ám, ezt nem te döntöd el, hanem a vevők."
Persze, két emelettel alattunk egy ugyanilyen lakást 33 millióért adott el a tulaj fél éve, de biztos én gondolom túl magasnak a lakásom értékét...
"van bolt is, internet is, út is, s nem zártkert. Ellenben, tiszta a levegő, csicseregnek a madarak, mókusok ékesítik a kertedben a 100 éves fákat, s élhető a hőmérséklet a birtokodon."
Igen, ismerem az ilyen helyeket. Majd talán ha nyugdíjas leszek. Tudod, a bolt nekem nem azt jelenti, hogy van egy sarki ABC, magas árakkal, alacsony választékkal, ami hétvégén nyitva sincs. És az Internet sem szakadozó 2 Mbit-es mikrohullámot vagy mobilnetet jelent, ahol még forgalmi korlát is van. Nekem a munkámhoz nélkülözhetetlen a gyors, stabil net.
"Ebben az esetben nincs az országban olyan hely, ahová költözhetnél, hisz az országban minden 5. ember nemkívánatos a számodra."
Hivatalos adatok szerint csak kb a lakosság 6%, nem 20%. És a városomban is bőven tudok olyan helyet, ahol nincsenek. Többek között a lakótelepünkről is eltűntek az utóbbi pár évben szerencsére.
"Nagyobbat is kapsz olcsóbban."
Mutass már legalább pár ilyen hirdetést!
"Annyira értesz az ingatlanokhoz, a pénzügyekhez, mint amennyire a helyesíráshoz"
Felvilágosítanál, mi a probléma a helyesírásommal? Nem kétlem, hogy vétek hibákat, de ügyelni szoktam rá.
"Ez jogos, de a kínálati árak és ezen igény között nincs egyértelmű összefüggés."
Nincs? Szóval szerinted egy lepusztult állapotú ház nem ér kevesebbet, mint egy felújított?
---------
#28 "Nektek akkor elég egy 1,5 szobás panel is azt meg 30 millából szinte bármelyik nagyvárosban kapni."
Igen, pontosan ilyenben élünk jelenleg.
"Nem kell neked családi házban gondolkodnod az maradjon a családosoknak."
Persze, tudom. Fideszisztánban csak akkor számítasz, ha van legalább három gyereked, egyébként kuss a neved és nem jár neked semmi.
"Csak akkor ne mondd, hogy a pénz miatt nem veszel családi házat. Azért nem veszel, mert NINCS család és nem is lesz."
Én kérek elnézést, hogy egy gyereket szerettünk volna, de kiderült, hogy a feleségem meddő, szóval az az egy se jött össze, és mivel így nem vagyunk család, ne merjünk ugrálni.
"Persze, két emelettel alattunk egy ugyanilyen lakást 33 millióért adott el a tulaj fél éve, de biztos én gondolom túl magasnak a lakásom értékét..."
Az nem
@39 A rosszindulat nem kifizetődő.
Inkább szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!