Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinálnátok belőle ha a...

Mit csinálnátok belőle ha a fizetésetek minden hónapban 1 millió forint lenne?

Figyelt kérdés
Mi a legjobb, legokosabb döntés ilyenkor? Nyitnátok belőle valamit, gyűjtögetnétek? Várom az ötleteket, mindenkiét szívesen elolvasom😁

2023. aug. 2. 08:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
32%

@30

Melyik?

Kiről beszélsz?

Nem igazán értem, hogy miért trollkodsz a kommentemhez.

Hogy jön ide a forex???

2023. aug. 2. 17:42
 32/56 anonim ***** válasza:
0%

Hát általában nem egyik pillanatról a másikra visz haza az ember 1 millió nettót.

Soknak tűnik ez az összeg ha valaki nettó 4-500 at visz haza, de ha nem figyel az ember oda a költéseire akkor bizony gyorsan el tud menni. Megveszed a márkásabb ruhát vagy tendelsz magadnak ebédet stb.

Szerintem a legfontosabb hogy az ember megtalálja a balanszot a költségei és a megtakarításai között. Mindenképpen érdemes ekkora összegnél 4-500 ezret befektetni (akár lakásba akár egyéb megtakarításba). Maradék összeg pedig bőven elég arra hogy valaki el tudjon menni pár havonta utazni, minőségi dolgokat vegyen magának és társai.

2023. aug. 2. 19:20
 33/56 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen infláció mellett ami kishazánkban van kb. arra elég ma havi 1 millió forint, mint amire 2 éve nettó 400 ezer volt elég. Sokmindenre nem, hamar elkopik.
2023. aug. 2. 19:32
 34/56 anonim ***** válasza:
61%

#26 "Szerinted. Ám, ezt nem te döntöd el, hanem a vevők."

Persze, két emelettel alattunk egy ugyanilyen lakást 33 millióért adott el a tulaj fél éve, de biztos én gondolom túl magasnak a lakásom értékét...

"van bolt is, internet is, út is, s nem zártkert. Ellenben, tiszta a levegő, csicseregnek a madarak, mókusok ékesítik a kertedben a 100 éves fákat, s élhető a hőmérséklet a birtokodon."

Igen, ismerem az ilyen helyeket. Majd talán ha nyugdíjas leszek. Tudod, a bolt nekem nem azt jelenti, hogy van egy sarki ABC, magas árakkal, alacsony választékkal, ami hétvégén nyitva sincs. És az Internet sem szakadozó 2 Mbit-es mikrohullámot vagy mobilnetet jelent, ahol még forgalmi korlát is van. Nekem a munkámhoz nélkülözhetetlen a gyors, stabil net.

"Ebben az esetben nincs az országban olyan hely, ahová költözhetnél, hisz az országban minden 5. ember nemkívánatos a számodra."

Hivatalos adatok szerint csak kb a lakosság 6%, nem 20%. És a városomban is bőven tudok olyan helyet, ahol nincsenek. Többek között a lakótelepünkről is eltűntek az utóbbi pár évben szerencsére.

"Nagyobbat is kapsz olcsóbban."

Mutass már legalább pár ilyen hirdetést!

"Annyira értesz az ingatlanokhoz, a pénzügyekhez, mint amennyire a helyesíráshoz"

Felvilágosítanál, mi a probléma a helyesírásommal? Nem kétlem, hogy vétek hibákat, de ügyelni szoktam rá.

"Ez jogos, de a kínálati árak és ezen igény között nincs egyértelmű összefüggés."

Nincs? Szóval szerinted egy lepusztult állapotú ház nem ér kevesebbet, mint egy felújított?

---------

#28 "Nektek akkor elég egy 1,5 szobás panel is azt meg 30 millából szinte bármelyik nagyvárosban kapni."

Igen, pontosan ilyenben élünk jelenleg.

"Nem kell neked családi házban gondolkodnod az maradjon a családosoknak."

Persze, tudom. Fideszisztánban csak akkor számítasz, ha van legalább három gyereked, egyébként kuss a neved és nem jár neked semmi.

"Csak akkor ne mondd, hogy a pénz miatt nem veszel családi házat. Azért nem veszel, mert NINCS család és nem is lesz."

Én kérek elnézést, hogy egy gyereket szerettünk volna, de kiderült, hogy a feleségem meddő, szóval az az egy se jött össze, és mivel így nem vagyunk család, ne merjünk ugrálni.

2023. aug. 2. 20:21
 35/56 anonim ***** válasza:
18%
34. Nem en szoltam meg a helyesirasod, de nekem is nagyon bökte a szemem..bar sztem ez nem helyesirasi hiba,hanem tudatlansag..mar bocsanat. Tehat nem szoRgalmi jog, hanem szoLgalmi jog.
2023. aug. 2. 21:44
 36/56 anonim ***** válasza:
0%
#36 Ja, hogy azt írtam rosszul? Elnézést kérek, én így ismertem. Elég speciális kifejezésről van szó, szóval 10 emberből 7 azt se tudja, hogy létezik ilyen, a maradék háromból kettő pedig ugyanúgy rosszul írja, mint én.
2023. aug. 3. 08:31
 37/56 anonim ***** válasza:
27%

"Persze, két emelettel alattunk egy ugyanilyen lakást 33 millióért adott el a tulaj fél éve, de biztos én gondolom túl magasnak a lakásom értékét..."

Az nem

2023. aug. 3. 12:34
 38/56 anonim válasza:
0%
Nem sok mindent lehet vele kezdeni sajnos 🤣
2023. aug. 3. 13:03
 39/56 anonim ***** válasza:
0%
Igazából lehet jelenteni minden válaszát, akkor a moderátorok elöbb utóbb eltakarítják.
2023. aug. 3. 13:41
 40/56 anonim ***** válasza:
68%

@39 A rosszindulat nem kifizetődő.

Inkább szánalmas.

2023. aug. 3. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!