Ha csak ez a két lehetőséged lenne melyiket váladztanád?
Figyelt kérdés
Az utcán élni hajléktalanként vagy erotikus/táncos munka külföldön? Nem kérek bántó megjegyzéseket.2023. aug. 1. 16:33
1/24 anonim 

válasza:

Egyiket sem. Miért lenne valakinek csak ez a két lehetősége?
Ha erotikus táncosnak jó, akkor nem mozgássérült, bármilyen fizikai munkát képes elvégezni.
2/24 A kérdező kommentje:
Mert nincs más lehetőség!
2023. aug. 1. 16:40
4/24 A kérdező kommentje:
Nekem nincs.sehol nem kapok munkát és hamarosan az utcára kerülök.
2023. aug. 1. 16:44
5/24 anonim 

válasza:

Mi az, hogy nincs más? Oké, lehet egy Tesco-s árufeltöltő nem fizet olyan jól mint egy erotikus munka, de legalább nem akarják majd mindig kurvának nézni az embert.
6/24 anonim 

válasza:

Mint már előttem írták aki erotikus munkát tud csinálni az fizikai betanítottat is.
7/24 A kérdező kommentje:
Szerinted ha felvennének árúfeltöltőnek akkor gondolkoznék erotikus munkán? Rengeteg helyen próbálkozam sehol semmi,próbálkoztam étterembe mosogatós, kisegítőként,gyárakba,szobalányként,kasszást,takarítás stb sehova nem vettek fel
2023. aug. 1. 16:49
8/24 A kérdező kommentje:
6os én szívesen csinálnék fizikai munkát de ha sehova nem vesznek fel arról nem én tehetek!!!
2023. aug. 1. 16:51
9/24 anonim 

válasza:

Utca, figyelnék az alkoholra, és amint lehet bejuttatnám magamat valami segítő programra, képzésbe. Nyílván full alkeszként semmi értelme lenne de nem lennék az.
10/24 anonim 

válasza:

Ha sehova nem vesznek fel vajon miből gondolod, hogy erotikus munkára felfognak? Egyáltalán mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!