Milyen lehetőségek vannak otthoni munkakörben, ami nem MLM és társai?
Figyelt kérdés
Ezt úgy kérdem, hogy érettségim és szakmám van…jelenleg a nyelvvizsgára pályázok, recepciósként dolgoztam szülés előtt, de nem tudom vissza tudok-e menni…este 9ig is dolgoztam, mikor délutános voltam, azt tudom, hogy a gyerek 3 èves koráig nem dolgozhatok este, de lehet ez kizáró ok lesz, hogy visszavegyenek dolgozni….sok ismerős van, aki home officeba dolgozik pl csak érettségivel, de olyan helyeken, ahol kihalási alapon van a felvétel…nem is tudom itt a környéken (Szolnok) semmi lehetőség nincs szinte, sok helyen kizáró ok a gyerek…2023. júl. 5. 15:32
1/4 anonim válasza:
Ha nem értesz semmihez (pl: programozás, grafikai tervezés, CAD modellezés stb...) akkor maradmak az ilyen kulamunkák mint az MLM és társai.
2/4 anonim válasza:
Programozás, bérszámfejtés és hasonló.
3/4 anonim válasza:
“szakmám van”
Mi az?
Azt kell űzni.
Ha nem megy otthonról, akkor nincs olyan munka amit te keresel. End of story.
4/4 anonim válasza:
És mi az a szakma?
Milyen olyan tudásod/képességed van, ami egy fillért is érhet valakinek távolról is?
Ha nem tudsz ezekre válaszolni, akkor marad a szexmunka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!