Katekéta-lelkipásztori munkatárs szakkal milyen lehetőségeim lennének?
Igaz, hogy plébánián nem nagyon szoktak bejelentett munkaviszonyként főállásban dolgozni?
Hitoktatáson és plébánián lévő munkán kívül lenne más lehetőség dolgozni ebben a szakban?
Vannak itt esetleg ilyen munkában dolgozó emberek?
A plébániákon milyen feladatokat kellene megoldani?
Van erre a munkára igény?
Evangélikus Hitoktatóként dolgozom, rendes bejelentett munkaviszonnyal,egyházi alkalmazottként, bértáblával. A katolikus rendszer nem tudom mennyiben más. Jársz amúgy gyülekezetbe? Mert csak úgy, az utcáról beesve senkit sem fognak hitéleti tapasztalat nélkül egy ilyen szakra felvenni. Lelkészi /papi ajánlás, keresztsegi és konfirmacios igazolás szükséges.
Én a hitoktatói szolgálat (állás) mellett könyvelőként is dolgozom, mert amúgy megélni nem annyira lehet belőle :) De a legtöbben nem is azért csináljuk.
Hívő vagyok. 😊
Öt éve lassan, hogy megtértem.
Igen, a szükséges dokumentumok már megvannak. Már csak aznírásbekire kell elmennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!