Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik lehetőséget érdemes...

Melyik lehetőséget érdemes választani?

Figyelt kérdés
Sajnos összehoztam Yettel-nél egy 42 ezres telefonszámlát. Vagy úgy tudom kifizetni három részletben hogy ebben a hónapban fizetek bele hitelkártyával, és akkor szeptemberre le lesz tudva, vagy pedig a hitelkártyával letudom egyben, és arra kérek pár havi részletet. Tudom, hülye egy helyzet de hogy lenne ezt jó intézni?
2023. júl. 17. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
keress egy allast amibol ki tudsz fizetni 42ezer ftot. meg a legrosszabban fizeto munkahelynel is ez az osszeg a fizetes 15%a
2023. júl. 17. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Rokkant nyugdíjam van és keresetem összesen 192 ezer Ft abból 70 ezer az albérlet
2023. júl. 17. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
24%

#2 Akkor bőven van időd mesterséges intelligenciával külföldi (pl: Upwotk) projekteket megcsinálni.

Én 12 - 15 000 forintos órabérrel csinálok Data Analytics / Data Science / Statisztikai elemzés projekteket, és gyakorlatilag annyi a dolgom hogy a PaLM vagy GPT 4.0 mesterséges intelligenciába specifikálom a megrendelő igényeit és legenerálja nekem kód szinten a megoldást. Én pedig csak csatolom a forráskódot és az eredményeket a megrendelőnek, így boldog mindenki.

El sem fáradok benne mert gondolkoznom nem nagyon kell, hiszen az AI kiköpi a kész megoldást, szóval 10-12 órákat simán letolok 1 nap ami 150 - 180 ezer forintos bevétel.

2023. júl. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!