Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Baj, hogy nekem nem jön be a...

Baj, hogy nekem nem jön be a home office?

Figyelt kérdés

Ez most mindenkinél ilyen vízválasztó, hogy otthon akar dolgozni, de bevallom, nekem nem jön be. Ritkán jól jön, de amúgy terhes egész nap csendben otthon ülni, majd elrakni a gépet. Ráadásul bármikor elővehetnek, akár este is, hogy jaj ezt még meg kell csinálni stb.

Tökre úgy érzem, hogy ez baj és én vagyok a különc, mert nekem nem jön be.

Van itt olyan,aki szintén nem szereti?

2023. júl. 30. 11:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Aki napi szinten 1-2 órát sporol a bejáráson annak áldás a home office . És hát utána a megsporolt időben simán lehet eljárkálni ide oda, társasági életet élni. Persze ott valami gond van ha az embert munkaido utan is sokszor hívják. Par éve néztem statisztikát, hogy itthon a melok kB 5 százaléka ha home office, kB eu sereghajtoi között vagyunk. Eu-s atlag asszem tizen pár százalék, legmagasabb három országban 20 - 25 százalék. Asszem Finnország, Dánia meg hasonló helyeken. Szoval ez azért nyugaton működik.
2023. júl. 31. 05:59
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
#9 Azért az közel sem ugyanaz, főleg ha össze kell hasonlítanod dolgokat.
2023. júl. 31. 07:33
 13/18 anonim ***** válasza:

11#

Attól függ,hogy a statisztikáknál mit értettek HO-nak, csak a full HO-t vagy a hibrid módszert is.

Utóbbi a magyarországi multiknál eléggé elterjedt.

2023. júl. 31. 07:37
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
#12 így van, összehasonlításnál is praktikusabbak a workspace-ek, nem kell ide-oda nézelődni és nem vagy a fizikai monitorok számához kötve az összehasonlítható verziók számát illetően.
2023. júl. 31. 08:54
 15/18 anonim ***** válasza:

En sem szeretem a ho-t. Otthon pihenek, nem dolgozom, nem szeretem hazavinni a munkat a privat eletterembe. Kell a munkabajaras hogy fejben is szet tudjam valasztani a maganeletet es a mu kat. Mas meg erre azt mondja hogy hulye vagyok, vagy primitiv. Engem meg ez nem erdekel.

Nalunk a legtobben nem hasznaljak ki a ho keretet, akkor szoktunk ho-ba menni ha teljesen mast akarunk csinalni. Masik munka, egyeb elinteznivalo, egy napos kirandulas, stb. Szerencsere a munkank jellege megengedi.

2023. júl. 31. 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#14 Kond te vagy az?
2023. júl. 31. 12:59
 17/18 anonim válasza:
80%
Előző munkahelyemen egy szemétláda főnököm volt, ott H/O-ban voltam. A jelenlegi munkahelyemen jó a csapat, a vezető, eszem ágában sincs H/O-ban dolgozni. Az otthonom az otthonom, a munkahelyem a munkahelyem.
2023. aug. 21. 18:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jött be több okból sem. Utálom a videó meetingen, utalom, hogy nincs valódi kontakt az emberekkel, akikkel együtt dolgozom, nem szeretem, hogy a lakásomban bezarva elem az életem (ha elutazom, akkor ott nem akarok dolgozni, ezért nem szoktam Balaton partról, tengerparttól dolgozni). Nekem hiányzik, hogy reggel felelnek, szép ruhákba öltöznek, bemenjek a munkahelyre, csevegjek kollégákkal, stb. Úgyhogy én a multis, home office-os munkámat most fogom lecserelni egy hagyományos, bejárás állásra, igaz, hogy a pozíció is magasabb lesz.
2023. aug. 29. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!