Ez most mindenkinél ilyen vízválasztó, hogy otthon akar dolgozni, de bevallom, nekem nem jön be. Ritkán jól jön, de amúgy terhes egész nap csendben otthon ülni, majd elrakni a gépet. Ráadásul bármikor elővehetnek, akár este is, hogy jaj ezt még meg kell csinálni stb.
Tökre úgy érzem, hogy ez baj és én vagyok a különc, mert nekem nem jön be.
Aki napi szinten 1-2 órát sporol a bejáráson annak áldás a home office . És hát utána a megsporolt időben simán lehet eljárkálni ide oda, társasági életet élni. Persze ott valami gond van ha az embert munkaido utan is sokszor hívják. Par éve néztem statisztikát, hogy itthon a melok kB 5 százaléka ha home office, kB eu sereghajtoi között vagyunk. Eu-s atlag asszem tizen pár százalék, legmagasabb három országban 20 - 25 százalék. Asszem Finnország, Dánia meg hasonló helyeken. Szoval ez azért nyugaton működik.
2023. júl. 31. 05:59
12/18 anonim válasza:
#9 Azért az közel sem ugyanaz, főleg ha össze kell hasonlítanod dolgokat.
2023. júl. 31. 07:33
13/18 anonim válasza:
11#
Attól függ,hogy a statisztikáknál mit értettek HO-nak, csak a full HO-t vagy a hibrid módszert is.
Utóbbi a magyarországi multiknál eléggé elterjedt.
2023. júl. 31. 07:37
14/18 anonim válasza:
#12 így van, összehasonlításnál is praktikusabbak a workspace-ek, nem kell ide-oda nézelődni és nem vagy a fizikai monitorok számához kötve az összehasonlítható verziók számát illetően.
2023. júl. 31. 08:54
15/18 anonim válasza:
En sem szeretem a ho-t. Otthon pihenek, nem dolgozom, nem szeretem hazavinni a munkat a privat eletterembe. Kell a munkabajaras hogy fejben is szet tudjam valasztani a maganeletet es a mu kat. Mas meg erre azt mondja hogy hulye vagyok, vagy primitiv. Engem meg ez nem erdekel.
Nalunk a legtobben nem hasznaljak ki a ho keretet, akkor szoktunk ho-ba menni ha teljesen mast akarunk csinalni. Masik munka, egyeb elinteznivalo, egy napos kirandulas, stb. Szerencsere a munkank jellege megengedi.
2023. júl. 31. 12:46
16/18 anonim válasza:
#14 Kond te vagy az?
2023. júl. 31. 12:59
17/18 anonim válasza:
Előző munkahelyemen egy szemétláda főnököm volt, ott H/O-ban voltam. A jelenlegi munkahelyemen jó a csapat, a vezető, eszem ágában sincs H/O-ban dolgozni. Az otthonom az otthonom, a munkahelyem a munkahelyem.
2023. aug. 21. 18:51
18/18 anonim válasza:
Nekem sem jött be több okból sem. Utálom a videó meetingen, utalom, hogy nincs valódi kontakt az emberekkel, akikkel együtt dolgozom, nem szeretem, hogy a lakásomban bezarva elem az életem (ha elutazom, akkor ott nem akarok dolgozni, ezért nem szoktam Balaton partról, tengerparttól dolgozni). Nekem hiányzik, hogy reggel felelnek, szép ruhákba öltöznek, bemenjek a munkahelyre, csevegjek kollégákkal, stb. Úgyhogy én a multis, home office-os munkámat most fogom lecserelni egy hagyományos, bejárás állásra, igaz, hogy a pozíció is magasabb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!