Baj, hogy nekem nem jön be a home office?
Ez most mindenkinél ilyen vízválasztó, hogy otthon akar dolgozni, de bevallom, nekem nem jön be. Ritkán jól jön, de amúgy terhes egész nap csendben otthon ülni, majd elrakni a gépet. Ráadásul bármikor elővehetnek, akár este is, hogy jaj ezt még meg kell csinálni stb.
Tökre úgy érzem, hogy ez baj és én vagyok a különc, mert nekem nem jön be.
Van itt olyan,aki szintén nem szereti?
"Ritkán jól jön, de amúgy terhes egész nap csendben otthon ülni, majd elrakni a gépet. Ráadásul bármikor elővehetnek, akár este is, hogy jaj ezt még meg kell csinálni stb."
Ezt nem egeszen ertem, en pont azt szeretem benne, hogy barhonnan dolgozhatok, nem kell otthon a szobamban vagy az irodaban ulnom, dolgozhatok barmelyik telepulesrol, kertbol, teraszrol, kavezobol, medenceben gumimatracrol, Balaton-partrol stb.
A kerdesre valaszolva nekem miert lenne baj, hogy egy idegen embernek nem jon be a home office? Vagy az a kerdes, hogy neked baj-e? Azt honnan tudjuk?
"Baj, hogy nekem nem jön be a home office?"
Lesz@rom hogy neked mi jön be és mi nem, szóval részemről nem baj.
Miért lenne ez gond? Mindenkinek más a preferenciája.
Nekem pl nem gond az irodázás mert 10 percre van tőlem szval bármikor hazamehetek. Viszont szeretem azt a flexibilitást hogy bármikor home officeozhatok ésnem gond ha épp szülőkhöz hazamegyek vagy épp csomagot várok.
#3 én pl így nem tudok dolgozni, mert 2-3 monitorra van szükségem hogy gyorsan tudjak dolgozni és ne azzal menjen el az időm hogy keresgélem az oldalakat.
"2-3 monitorra van szükségem hogy gyorsan tudjak dolgozni és ne azzal menjen el az időm hogy keresgélem az oldalakat"
Nekem ehhez nem kell 2-3 fizikai monitor, elég 2-3 workspace, amik között egy gombnyomás váltogatni, nagyságrendileg annyi idő, mint átfordítani a fejed egyik monitor irányából a másikba, csak kényelmesebb.
Nem baj, nem vagyunk egyformák.
Néha nekem sem jön be, de jobb vele, mint nélküle.
Rengeteg privát dolgot eltudok intézni HO-ban, olyat is, ami miatt csúszót vagy szabit kellene kivennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!