Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Baj, hogy nekem nem jön be a...

Baj, hogy nekem nem jön be a home office?

Figyelt kérdés

Ez most mindenkinél ilyen vízválasztó, hogy otthon akar dolgozni, de bevallom, nekem nem jön be. Ritkán jól jön, de amúgy terhes egész nap csendben otthon ülni, majd elrakni a gépet. Ráadásul bármikor elővehetnek, akár este is, hogy jaj ezt még meg kell csinálni stb.

Tökre úgy érzem, hogy ez baj és én vagyok a különc, mert nekem nem jön be.

Van itt olyan,aki szintén nem szereti?

2023. júl. 30. 11:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Én sem szeretem. Nekem bejönne a dolog, viszont sok olyan feladatom van, amit otthonról nem tudok megoldani, fizikai jelenlétet igényel. Ez azzal jár, hogy egy home office-ban töltött nap után legalább még egy nap kell, mire utolérem magamat mindennel.
2023. júl. 30. 12:05
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
HO-ban is van munkaidő. Annak végével telefon/laptop kikapcsol azt jöhet a szabadidő.
2023. júl. 30. 12:11
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

"Ritkán jól jön, de amúgy terhes egész nap csendben otthon ülni, majd elrakni a gépet. Ráadásul bármikor elővehetnek, akár este is, hogy jaj ezt még meg kell csinálni stb."

Ezt nem egeszen ertem, en pont azt szeretem benne, hogy barhonnan dolgozhatok, nem kell otthon a szobamban vagy az irodaban ulnom, dolgozhatok barmelyik telepulesrol, kertbol, teraszrol, kavezobol, medenceben gumimatracrol, Balaton-partrol stb.

A kerdesre valaszolva nekem miert lenne baj, hogy egy idegen embernek nem jon be a home office? Vagy az a kerdes, hogy neked baj-e? Azt honnan tudjuk?

2023. júl. 30. 12:39
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Baj kinek? Szerintem az emberek többsége leszarja, hogy bejön-e neked a home office. Miért lenne baj bárkinek is? Eggyel kevesebben pályáznak home office pozíciókra.
2023. júl. 30. 12:45
 5/18 anonim ***** válasza:
26%
Nem rossz az pedig. A multkor mar nagyon untam magam, hivtak egy prostit, aztan az elfurulyazott rajtam, amig a baromarcu kollegak meetingeltek.
2023. júl. 30. 14:20
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

"Baj, hogy nekem nem jön be a home office?"

Lesz@rom hogy neked mi jön be és mi nem, szóval részemről nem baj.

2023. júl. 30. 14:33
 7/18 anonim ***** válasza:
47%

Miért lenne ez gond? Mindenkinek más a preferenciája.

Nekem pl nem gond az irodázás mert 10 percre van tőlem szval bármikor hazamehetek. Viszont szeretem azt a flexibilitást hogy bármikor home officeozhatok ésnem gond ha épp szülőkhöz hazamegyek vagy épp csomagot várok.

#3 én pl így nem tudok dolgozni, mert 2-3 monitorra van szükségem hogy gyorsan tudjak dolgozni és ne azzal menjen el az időm hogy keresgélem az oldalakat.

2023. júl. 30. 14:54
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Én pont a csend miatt szeretem, az meg nem normális, ha még "elővesznek este később", én váltanék a helyedben, mert normális HO-ban a munkaidő lejártával minden kikapcs, ha valamit akarnak, majd a következő nap. :D
2023. júl. 30. 15:31
 9/18 anonim ***** válasza:
42%

"2-3 monitorra van szükségem hogy gyorsan tudjak dolgozni és ne azzal menjen el az időm hogy keresgélem az oldalakat"

Nekem ehhez nem kell 2-3 fizikai monitor, elég 2-3 workspace, amik között egy gombnyomás váltogatni, nagyságrendileg annyi idő, mint átfordítani a fejed egyik monitor irányából a másikba, csak kényelmesebb.

2023. júl. 30. 16:32
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem baj, nem vagyunk egyformák.

Néha nekem sem jön be, de jobb vele, mint nélküle.

Rengeteg privát dolgot eltudok intézni HO-ban, olyat is, ami miatt csúszót vagy szabit kellene kivennem.

2023. júl. 30. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!