Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Full Home Office, de nettó...

Full Home Office, de nettó 385.000 fizetés. Mennyi lenne az plusz összeg, amiért érdemes lenne részben irodába is járni egy másik munkahely miatt?

Figyelt kérdés

A Covid óta full home office munkarendben vagyok (Webes IT terület, Budapest), de a fizetés egy jó ideje alig mozog az inflációval. Már nagyon elment mellettem más szakmák fizuja is.

Most kilátásban van pár lehetőség, de részben vagy egészben fel kellene adnom a home office kényelmét. (illetve a próbaidő alatt full iroda lenne...)

Mennyi lenne az a fizetésbeli különbség, ami miatt érdemes szerintetek?

2023. júl. 22. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Miert kene feladni a home office-t? Rengeteg a 100% remote lehetoseg.
2023. júl. 22. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem, ha nem akarsz irodából dolgozni, akkor miért nem olyan helyre mész, ahol nem kell?
2023. júl. 22. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Full HO-ban mennyi a tényleges munka?
2023. júl. 22. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban azt mondanám, hogy minél kevesebbet kell bejárni/dolgozni, annál kisebb fizetéssel is beérem.

A te esetedben ha azt mondanák, hogy nettó 500 ezer a havi fizetés és heti max. kétszer kell bejárni úgy, hogy a munkavégzés helye 30 percre van BKV-val, akkor én ezt elfogadnám. De ez egyéni.

A teljes visszatéréshez nettó 600-at kellene mondaniuk - nekem ez alatt nem érné meg.

2023. júl. 22. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:

1-2: mondjuk ilyen lehetőség adódott, amire én is megfelelek, nekem is megfelelhet.

Nyilván nézelődök.

3: általában home officeban sokkal több a tényleges munka. Egy pörgősebb projektnél néha nap végén jövök rá, hogy több szünet kellett volna nap közben, mert alig álltam fel. (Saját hiba)

4: Köszönöm a választ! Igen kicsit hasonlóban gondolkodom. Nálam olyan 40-45 perces út még talán ok. Két kicsi gyerekem is van, azért is nem csak a pénz a szempontom a döntésben.

2023. júl. 22. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Valami nagyon kulonleges munkakorben dolgozol? LinkedIn-en pl. csak Magyarorszagra szurve van hirdetve 1800+ remote pozicio, ha ennek mondjuk csak 5%-a lehet relevans szamodra, akkor is van kozel 100 lehetoseged.
2023. júl. 22. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Melyik az a sóher kkv, amelyik IT vonalon nettó 385-tel kiszúrja a szemed? Ne haragudj, de IT-ban pofonegyszerű full homeoffice melót kapni, ennek a fizunak a háromszorosáért is.
2023. júl. 22. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Nettó 385 ezer? Ez csak a higgymagadban cég lehet (nem írom ki a nevét). Máshol nem hogy IT, sima mezei telefonos ügyfélszolgálatos is sokkal többet keres. De azt neked kell eldönteni, hogy mennyire fontos a home office. Nekem is vannak gyerekeim és én pl. pont arra jöttem rá, hogy mindenkinek jobb, ha nem otthonról dolgozok. Az én napom is sokkal strukturáltabb (munkaidőben csak munka, munkaidőn kívül semmi munka), a gyerekeknek sem kell otthon vigyázban állni, hogy most csönd legyen, mert apa videó-konferenciázik. Igaz, közel van a munkahelyem, nem mérvadó az utazási idő.
2023. júl. 23. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Írd már meg privátban, mi az a "higgymagadban" cég!
2023. júl. 23. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Alsó hangon plusz 20-25 százalék. Ez alatt a plusz idő, kocsi kopás stb elviszi arányaiban a tobb pénzt.
2023. júl. 31. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!