Full Home Office, de nettó 385.000 fizetés. Mennyi lenne az plusz összeg, amiért érdemes lenne részben irodába is járni egy másik munkahely miatt?
A Covid óta full home office munkarendben vagyok (Webes IT terület, Budapest), de a fizetés egy jó ideje alig mozog az inflációval. Már nagyon elment mellettem más szakmák fizuja is.
Most kilátásban van pár lehetőség, de részben vagy egészben fel kellene adnom a home office kényelmét. (illetve a próbaidő alatt full iroda lenne...)
Mennyi lenne az a fizetésbeli különbség, ami miatt érdemes szerintetek?
Általánosságban azt mondanám, hogy minél kevesebbet kell bejárni/dolgozni, annál kisebb fizetéssel is beérem.
A te esetedben ha azt mondanák, hogy nettó 500 ezer a havi fizetés és heti max. kétszer kell bejárni úgy, hogy a munkavégzés helye 30 percre van BKV-val, akkor én ezt elfogadnám. De ez egyéni.
A teljes visszatéréshez nettó 600-at kellene mondaniuk - nekem ez alatt nem érné meg.
1-2: mondjuk ilyen lehetőség adódott, amire én is megfelelek, nekem is megfelelhet.
Nyilván nézelődök.
3: általában home officeban sokkal több a tényleges munka. Egy pörgősebb projektnél néha nap végén jövök rá, hogy több szünet kellett volna nap közben, mert alig álltam fel. (Saját hiba)
4: Köszönöm a választ! Igen kicsit hasonlóban gondolkodom. Nálam olyan 40-45 perces út még talán ok. Két kicsi gyerekem is van, azért is nem csak a pénz a szempontom a döntésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!