Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetést lehet kérni...

Mennyi fizetést lehet kérni mérnök gyakornoki pozícióban egy multinál?

Figyelt kérdés

2023. júl. 19. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Barmennyit, nincs torvenyileg szabalyozva, hogy mennyit lehet kerni. Max nem vesznek fel.
2023. júl. 19. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
határ a csillagos ég.
2023. júl. 19. 12:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nincs szabályozva, de azért mennyit illik kérni?

Pl egy Mercedes, Audi gyárban?

2023. júl. 19. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy cégeknél általában fix összegek vannak szval ha mondassz is valamit akkor is x összeget fognak nagy esélyel adni.

A legtöbb mérnöki nem ITs munka olyan 2000-2300 körüli óradíjban fizet.

2023. júl. 19. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Attól függ, mit kell csinálnod.....

Nálad a szakmai tapasztalat, mint olyan még nem játszik, és végzettséged sincs még, tehát nem nagyon van mire pénzt kérni.

A csicska munkát meg sehol nem fizetik agyonra.

A gyakornokokat ritkán szokták bejelenteni is...

Ha megteszi, akkor a minimálbérnél kevsebbet nem fizethet, teljes munkaidőre.

De már neki ez is ráfizetés, mert nem értesz semmihez és mégis viszed a minimálbér terheit....

2023. júl. 21. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 Mérnöki munkánál nem bejelentett gyakornokság? Ez max építészeti cégekre jellemző ahhol a teljes állásúakat is borítékban fizetik.

Kezdő gyakornokoknak nincs tapasztalata, de gyorsan betanulnak és a legtöbb esetben ugyanazt a munkát végzik mint a teljes állásúak. Én IT területen ugyanazt csináltam, de gépészmérnök ismerőseim is így voltak.

A cégnek pedig megéri mert fele annyiba kerül(ha nem kevesebbe) egy gyakornok mint egy teljes állású pályakezdő. Az én kezdő fizum duplája volt a gyakornoki fizumnak és a cégnek nem kellett hozzájárulást sem fizetnie a gyakornoki béremre. Ha nem volt gyakornok (vagy csak rövid ideig) a pályakezdő frissdiplomás akkor nem sok mindennel tud többet mint egy sima gyakornok

2023. júl. 21. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Jó lenne tudni, hogy milyen mérnök. Infosoknak a legjobb a helyzetük például, a többiek csak utánuk jönnek.
2023. júl. 22. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyakornokként még nem sokat olyan br 600 max, de 2-3 év múlva érdemes váltani aokkal többért.
2023. aug. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!