Délnyugat dunántúli gépipari cégnél Senior kutató-fejlesztő mérnöki pozícióba mekkora bérigényt írnátok?
Van arról a vidékről egy érdekes ajánlatom, kutatás fejlesztés, de nem tudom mekkora bérigény ott a reális.
9-10 év mérnöki/kutatói tapasztalatop van végig kutatás-fejlesztésben.
Mekkora összeget mondanátok, amit lehtőleg meg is adnának?
2, ne vicceljél már, én senior minőségirányítási pozícióra br 1m felett kapok ajánlatokat, br 800k-ért interjúra sem megyek el...és azért lássuk be, a minőségirányítás ugyan a minőségügyi mérnökség komolyabb része, de sehol nincs a kutatás-fejlesztéshez képest....de 10-15 év tapasztalattal minőségbiztosításban is lehet br 800-900k-t keresni
nem mellesleg 800k-t egy 5-6 éves tapasztalattal rendelkező gépész keres annyit folyamatmérnökként / gyártómérnökként / karbantartó mérnökként
teszem hozzá Dunántúlon...Tiszántúlon más az árfolyam
Második vagyok: A kutatás-fejlesztés sokszor nem fizet olyan jól, mint ahogy hangzik. Pl sztem a minőségügyön vannak a legjobb fizuk, mert lasszóval kell fogni az embereket.
Budapesten dolgozom kutató fejlesztő mérnökként és azért az 1 milliót szerintem nagyon nehezen kapja meg az ember, csak ha valami nagyon fullos, egyedi és nagyon a pozi köthető tudása van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!