Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnöki pozícióban milyen...

Mérnöki pozícióban milyen munkahely a móri Gestamp Hungária?

Figyelt kérdés
Mondjuk gyártástámogató mérnök munkakörben érdekelne, milyenek ott a körülmények, főnökök, munka stb. Mennyire tapossák ki az ember belét, gyakori-e a túlóra stb. Azt látom a hirdetésekből, hogy ezen a területen nagy a mozgás, mindig van ilyen nyitott pozíció. Több távoli ismerős dolgozott már ott, és általában nem sokat, max 1 évet. Őket nem tudtam megkérdezni, nincs már meg az elérhetőségük. A fizetéssel, juttatásokkal nagyjából tisztában vagyok, a fejvadászok elmondják. Az őszintébbje azt is bevallja, hogy tényleg nagy ott a fluktuáció, de az okát többnyire nem tudják, nem mondják. A tapasztalataim pont passzolnak a cég lehetőségeivel, ezért is izgat a dolog. Költözéssel is járna a váltás, így nagyon bizonytalan, és gázos dologba nem mennék bele. Mivel kb 350 km, eddig még nem szántam rá magam, hogy elmenjek, és megnéztem. A gyerekeimet se rángatnám ide oda, ha esetleg tré a hely. Légyszi olyanok írjanak, akiknek valós tapasztalatuk van a céggel az adott területen. Köszi.

2016. jún. 10. 21:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nem mostani a kérdés, de gondoltam írok választ, hátha mást is érdekel. nem ajánlom ezt a helyet senkinek. kevesebb, mint 3 hónapig dolgoztam termelési területen. a környezet borzalmas, télen rettenetesen hideg van. büdös van és kosz. 90-es évek óta ugyanazok a gépek vannak, már régen lekellett volna azokat a hulladékokat cserélni. a fél gyár sokszor állni szokott, aztán csodálkoznak miért nincs termelés. a főnökök nagyképű senkik, kb nulla hozzáértéssel. senki nem akar dolgozni, a fél gyár kint van cigizni állandóan. a munkatársak rosszindulatúak, megy az áskálódás, kétszínüsködés, képmutatás. a gyártást nem veszik komolyan egyáltalán, rengeteg hibás darabot gyártanak, pedig közép és felső kategóriás autókba készülnek az alkatrészek.

hogy valami pozitívumot is mondjak: a büfében jó kaják szoktak lenni, kedvesek a konyhás nénik és finom a kávé. kár hogy ennek semmi köze a termeléshez :)

2017. ápr. 12. 22:40
 2/15 anonim válasza:
100%
Én csak operátor vagyok ott, de már hosszú évek óta. Vannak régi roncs gépek, de újak is. A csarnokot fűtik, de ahol niytva tartják a kaput a targoncások, ott hideg van. Büdös, kosz - Hegesztő üzem! Nem lehet olyan, mint egy patika. De azért gyárhoz képest nem túl koszos, persze vannak modernebbek, azokban nagyobb a tisztaság az újabb technika miatt. A főnökök valóban hülyék és rossz a szervezés. Logikát ne keress! Jellemző, hogy páros lábbal tapossák a munkatörvényeket és nem veszik emberszámba a dolgozókat. Aki komolyan szeretne dolgozni, jó munkára törekedni, összedolgozni egy jó csapatban, az messziről kerülje! Szerintem a kantinban szokott lenni nagyon rossz kaja is, az eladók kedvesek, de nem ugyanazt az árat kérik az egyes cikkekért. Egyiknél ennyi, a másiknál annyi. Operátorként elég tré hely.
2017. okt. 5. 16:54
 3/15 anonim válasza:

Mérnökként semmiképp se, iszonyat lehúzó a közeg, a leghülyébb embereknek van a legnagyobb szája, és senki nem szól rájuk. Nulla emberek, akárkit felvesznek ide, aki meg normális (van ilyen is) az előbb utóbb elmegy. Szakmailag akkor tudsz fejlődni ha magadnak utána jársz a dolgoknak, minimális segítséget adnak, inkább megpróbálnak keresztbe tenni. Állandó a harc, a pletykálás.

Akkor tudom ajánlani ha épp nincs más, valahogy bealibizel egy évet és megkeresnek normális helyekről.

A fizetés/juttatások/lehetőségek lehetnek jók is, de összességében nem éri meg a dolog, max ha fekszik az ilyen légkör.

2021. nov. 6. 14:54
 4/15 anonim válasza:
Koszos büdös gyár, buta emberek
2021. dec. 18. 16:52
 5/15 anonim válasza:
Aki teheti messziről kerülje, vagy ne sok időt töltsön itt el. Senki semmit nem tisztel, az tud érvényesülni aki a legmérgezőbb a csapatban, irodában és a gyárban is, ezt a viselkedésformát a többiek is átveszik mert ez működik, állandó f.méregetés, indokolatlanul hatalmas arrogancia néhány ember részéről, a fönökök tehetetlenek. Az a bevett szokás, hogy az újakkal paraszt mód kell viselkedni. A gyár egy putri, a legtöbb iroda is az. Ahhoz képest, hogy milyen sz.-ok a körülmények hatalmas elvárások. Mérgező légkör, ha mégis ide mész dolgozni igyekezz kerülni azokat akik régóta itt vannak, mert kétszínűek, és általában nem teljesítményből/tudásból, hanem a hosszú nyelvükből élnek.
2022. jan. 14. 15:58
 6/15 anonim válasza:
Diliház, akármelyik hülyét berakják fontos pozícióba mert senki nem akar itt dolgozni. Nagyon kevés a normális ember, a többség értelmi fogyatékos szinten van, vagy csak szándékosan hülye mert úgy lehet előre jutni.
2022. jan. 19. 01:33
 7/15 anonim válasza:
Magasan a legretardáltabb hely Fejér megyében
2022. jan. 31. 16:40
 8/15 anonim válasza:

Ez a mérnökség itt egy vicc, összekukázott emberek akik sehova máshova nem kellenek 🙂 nyugodtan bejárhatnak részegen meg csöves ruhában.

A logisztika meg a minőségügy is ugyanúgy egy rakás szar, a leghülyébb emberekkel akiket találni lehetett mert más úgyse jönne ide

2022. febr. 7. 22:07
 9/15 anonim válasza:
Azt ajánlanám mindenkinek, hogy messziről kerülje ezt a trágyadombot
2022. máj. 9. 13:13
 10/15 anonim válasza:
Az IQ alulról súrolja a 80 at, az emberek kretének, bárki bármit megtehet, retardált közeg
2022. máj. 14. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!