Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnöki pozícióban milyen...

Mérnöki pozícióban milyen munkahely a móri Gestamp Hungária?

Figyelt kérdés
Mondjuk gyártástámogató mérnök munkakörben érdekelne, milyenek ott a körülmények, főnökök, munka stb. Mennyire tapossák ki az ember belét, gyakori-e a túlóra stb. Azt látom a hirdetésekből, hogy ezen a területen nagy a mozgás, mindig van ilyen nyitott pozíció. Több távoli ismerős dolgozott már ott, és általában nem sokat, max 1 évet. Őket nem tudtam megkérdezni, nincs már meg az elérhetőségük. A fizetéssel, juttatásokkal nagyjából tisztában vagyok, a fejvadászok elmondják. Az őszintébbje azt is bevallja, hogy tényleg nagy ott a fluktuáció, de az okát többnyire nem tudják, nem mondják. A tapasztalataim pont passzolnak a cég lehetőségeivel, ezért is izgat a dolog. Költözéssel is járna a váltás, így nagyon bizonytalan, és gázos dologba nem mennék bele. Mivel kb 350 km, eddig még nem szántam rá magam, hogy elmenjek, és megnéztem. A gyerekeimet se rángatnám ide oda, ha esetleg tré a hely. Légyszi olyanok írjanak, akiknek valós tapasztalatuk van a céggel az adott területen. Köszi.

2016. jún. 10. 21:34
1 2
 11/15 solametal755 válasza:
Gondolom meggyőztek hogy ne gyere ide. Valószínű te se bírtad volna mint sokan akik ide kommenteltek és gyengék itt az életben maradásért. A Gestamp egy kemény pálya, vagy megeszed a kollégaidat vagy ők esznek meg. Abban mondjuk igazuk van hogy a mérnökség gyökér, istennek hiszik magukat mert kaptak róla papírt de tudást nem. De ha kitaposod a helyed, k*rva kényelmes. Üdv egy 10 éves dolgozó ;)
2023. szept. 22. 11:03
 12/15 anonim válasza:
A gyárban pár emberen kívül kb senki nem tudná letenni azt a papírt amit annyira lenéznek, nem véletlenül olyan a közeg amilyen. Persze papír meg papír között is van különbség, de itt úgyse az alapján működik ez hanem, hogy ki a legnagyobb paraszt. Egy normális helyen nem az a cél, hogy eltaposd a másikat hanem, hogy közösen vigyétek előre a céget. Ezt egy átlag gestampos nem fogja megérteni mert nem tudna bekerülni normális helyre. Tisztelet a kivételnek ami elég csekély. Az valószínűleg nem esett még le sok embernek itt, hogy vannak akik nem is akarnak érvényesülni ilyen közegben és amint sikerül jobb helyet találni le is lépnek. Ha paraszt mód viselkednek itt az emberek ne csodálkozzanak ha paraszt mód értékelik a céget. Oka van annak, hogy kerülik az emberek...
2023. szept. 26. 23:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Azóta nyilvánvalóan letettem arról, hogy az ország másik feléből oda költözzek (de szerintem ez ettől függetlenül is így volt jó). Ezért is érdeklődtem. Láttam, hogy elég nagy ott a mozgás. Figyelembe véve azt, hogy a 'jó munkahely' nyilván mindenkinek mást jelent, emiatt a vegyes, de leginkább negatív megítélés miatt, nem biztos hogy bevállaltam volna.

Másrészt, ha a jelenlegi munkahelyemről ugyanezt megkérdeztem volna, lehet hogy hasonló lett volna az eredmény :D

Alapvetően nekem a munka maga a lényeg (nyilván a pénz is), de azért az sem hátrány, ha minél kevesebb s#@ggfejjel kerül közben kapcsolatba az ember...

2023. nov. 27. 10:42
 14/15 anonim válasza:
Nagyon szar munkahely, én mondom.
aug. 5. 11:16
 15/15 anonim válasza:

Nee ember nem látod, hogy trollkodom, tényleg azt hiszed félnek tőled 🤣🤣 nem tudom ki vagy vagy mit akarsz de magasról le is szrom, úgyanolyan re.dált módszerekkel megy ez itt mint ahogy ott és mindenféle következmények nélkül mint ahogy azt ott illik.

Jó érzékeny lelked lehet ha nem bírod elviselni, amúgyis ott mindennapos mint ahogy már említetted szóval mi a bajod ember??

Nyilván én vagyok itt a hunyó, eddig végig azt bizonygattad, hogy aki nem tud azonosulni a beszólogatós nagyképű arrogáns idiótákkal az egy gykér életképtelen 😂

Te most komolyan azt hiszed, hogy alamizsnáért le fog menni az ember kutyába és ilyen nobel díjasokkal fog vitatkozni, akiknek a valóságban annyira törékeny az egójuk, hogy mindent támadásnak vesznek és bármit megtennének, hogy másokat a saját szintjük alá nyomjanak mert nem bírják elviselni, hogy valaki nem arra kárhoztatott, hogy egy koszfészekben dolgozzon mint ők?

Nem lenne ezzel baj egyébként ha nem ilyen stílussal kezdenének. Tök mindegy kinek milyen a végzettsége vagy mit csinál ha nem egy toxik prszt, te a részeg csvsekkel is leállsz veszekedni ha beléd kötnek? Mert nagyjából az a színvonal, bár te biztosan nehogy már többnek érezze magát nem? Én nem mert gcire lenézem és akit lenézek a viselkedése miatt azzal inkább kerülöm az érintkezést, bár ez valószínűleg ott máshogy jön át.

Nyugodtan csinálhatjuk ezt még, akik beleolvasnak biztos meggondolják magukat, hogy ide akarnak e menni dolgozni 🤭

okt. 3. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!