Friss érettsegivel mennyi lehet a fizetési igényem pályakezdőként?
Még ropogós, most végeztem. Bruttó bér mennyi lehet? 450 ezer forint jó lehet?
Angolul középfokon beszélek.
Fővárosban élek, jó lenne hamar különköltözni. Egy garzonlakás 180 körül van most, lehet magasabb bérigény volna az okosabb?
Válaszolok a kérdező helyett, hogy ne fáradjon.
De rólad ennyiből lejön hogy mucsafalvi lakos vagy, aki a disznók közül mászott ki, hö. Angol helyett magyar nyelvet kellett volna tanulnod, mert a szövegértés nulla, leirtam én nem vagyok pénzügyes hanem semmihez sem értek, ezért nincs köze hozzám annak amit irsz. Gőgös személyedkedésed a te szegénységi bizonyitványod. Amúgy meg el se olvastam amit irtál xdxdxd
Jó voltam? Lassan egy chatbotot be lehetne tanítani a kérdező stílusára.
Igazából kapsz érettségivel annyit, amennyit leírtál.Például a MÁV-nál, ha forgalmi szolgálattevő leszel.
Érettségi a feltétel, de kemény átképzési tanfolyam van.
Sőt, többet is kapnál, mint nettó 300.Viszont, műszakba kell járni.
Ugyanúgy kaphatsz ennyi körül, MÁV személypénztárosként.Ott könnyebb a tanfolyam, de utasokkal kell foglalkozni.
Hirtelen ezek jutnak eszembe, amik szellemiek és egy sima érettségi a bemenetel.
Nem azt mondom, hogy "simán", de lehetséges a br 450 érettségi + angol középpel egyszerűbb irodai munkáknál multiknál Budapesten.
Konkrétan tudok egy helyről, ahol egésznap levelekre válaszolnak és minden főállásű alkalmazott a csapatban kb ennyit keres. 1 ember volt, aki kb br 380 fele keresett, de őt már régóta ki akarták rugni, így szándékosan alacsonyan tartották a bérét, amióta felvették. Most viszont újonan felvettem emberek keresnek ennyit vagy minimális munkaviszony után emelnek ennyire.
Nekem kicsit az a furcsa a kommentek alapján, hogy sokaknak ennyire hihetetlen ez a bérigény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!