Friss érettsegivel mennyi lehet a fizetési igényem pályakezdőként?
Még ropogós, most végeztem. Bruttó bér mennyi lehet? 450 ezer forint jó lehet?
Angolul középfokon beszélek.
Fővárosban élek, jó lenne hamar különköltözni. Egy garzonlakás 180 körül van most, lehet magasabb bérigény volna az okosabb?
11-es, neked mi nem világos a pályakezdő szóban?
Abban hol van referencia, diákmunkán kívül.
Azért te se vagy a legélesebb kés itt, és még te próbáltál szellemes lenni, közben mekkora ökörséget hordasz össze, látod.. xD
És? Azt fedi le amit leirtam, ugyanolyan palyakezdo státusz.
A diakmunkak egyszerű folyamatok bizonyos részét látják el, általában monoton, kis precizitast igényelnek.
Szerinted ezek bármelyike is bír referenciával? Ezektől független ugyanúgy palyakezdo marad az egyén.
Bár továbbra se értem, hogy a kerdesemhez mi köze annak, hogy a te önéletrajzodban mi szerepel? Mert engem marhára hidegen hagy
Eddig egy válaszoló se adott konkrét választ itt, csak gőgös személyeskedést, mert sérti a nyomi életuket, hogy ott oktatom ki őket ahol akarom a fiatal életkorom ellenére is.
Továbbá egy valaszolo már innen privátban is zaklatott a vélhetőleg sérült elméjének krealmanyaival, megkoszonnem, ha nem lenne hasonló
Ahogy néztem a pesti béreket ha nincs valamilyen szinten kiemelkedő tudásod pályakezdőként, ismerettség nélkül 450 nagyon nem reális.
Nézz körül különböző facebook csoportokban, álláshírdető oldalakon...
Én egy ideje keresek állást és pályakezdőként nem nagyon fizetnek, pláne ha nincs tapasztalat. Annyi, hogy pesten több a lehetőség, de a bérek ott se nagyon vannak elszállva, ha nem vagy miniszter.
Mucsafalván is lehet amúgy 450nettót keresni, nem hogy bruttót, de az már mindjárt némi fizikai munkával jár és műszakkal.
Irodai munkában nehéz olyat találni ami jól fizet. Ha tudsz programozni akkor akár kezdőként pesten nyelvtudással tudsz keresni többet is mint 450 bruttó, de a semmiért nem fognak adni.
Te mihez értesz amúgy?? Más papírod van?? Egyetemre fogsz menni??
Egy általam mentorált átlagos gimit végzettnek nagyjából ilyenek vannak a CV-jében:
- 1 vagy 2 jobb nyári szakmai gyakorlat valami szakpolitikai szervezetnél, NGO-nál, kutatóintézetnél, vagy az én cégemnél
- 1-2 nemzetközi esszéversenyen elért helyezés (John Locke, stb)
- Önkéntes munka oktatás, humanitárius, vagy egyéb területen (Vöröskereszt, Kórházsuli, Habitat, stb)
- versenyképes, aktívan használt angol
- 2-3 online kurzus vagy egyéb extracurricular tevékenység (oxford debate, kutdiák, stb).
- Plusz tanulás iránti vágy, alázat, szorgalom.
Róluk tudom, hogy 19 évesen is alkalmazhatóak lennének, nyilván csak részmunkaidőben, mert akinek ennyi sütnivalója van, az továbbtanul.
Te egyelőre semmit nem mutattál, csak köpködsz és támadsz. Ha fizetnél sem hiszem hogy ilyen hozzáállással bárhová kellenél, én a helyedben sürgősen átgondolnám a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!