Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2 év kihagyás után kismamaként...

2 év kihagyás után kismamaként milyen fizetési igényem lehet Budapesten?

Figyelt kérdés

Eléggé kiestem a gyakorlatból amíg otthon voltam a gyermekkel. Előtte 6 évnyi tapasztalatom volt irodai munkakörben. Gazdálkodás menedzsment diplomám van.

Viszont mivel újra kell rutint szerezzek ezért nem gondolkozok olyan fizetési igénybe, mint mikor 5-6 éve dolgoztam.

Mi lehet most a reális egy általános irodai asszisztens munkakörben? 300.000 Ft körül? Vagy annyi se?

Teljes munkaidős állás esetén

Nem ez a titkárnő típusra gondolok, aki telefont vesz fel a recepción, hanem komolyabbat. Elég magas szinten kezelem az excelt és a hozzá tartozó egyenleteket, táblakészítést, word szintúgy.

Nem akarom ragozni, tippeket várnék. 300.000 Ft reális vagy lejjebb ?

2023. júl. 10. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de az office programokhoz kb. már minden irodista ért. Nyelvismeret? Tapasztalatot kicsikét részletezd mit csináltál melyik cégnél multi vagy kkv stb. Az excel magas szint nem az egyenleteket jelenti, hanem a VBA programozás magas szintű ismeretét, egy fkeres függvényt vagy egy pivot táblát már bárki meg tud csinálni. Azt is bele kell kalkulálni hogy a munkáltató leszarja a gyerekedet, számukra ez csak 2 év job gapet jelent.
2023. júl. 12. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!