Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezt megteheti egy HR-es?

Ezt megteheti egy HR-es?

Figyelt kérdés

Interjún voltam, és mikor behívtak az irodába akkor láttam, hogy a HR-es az csávó, akinek évekkel ezelőtt viszonyom volt a barátnőjével. Még be sem zártam magam mögött az ajtót, és mikor rámnézett csak annyit mondott, hagy "na húzz a f@szba"

Ő is csak alkalmazott, nem az övé a cég. Vajon mit szólna a tulaj, ha megtudná, hogy a csicskája személyes okok miatt küldi el a munkaerőt? Nem kizárt, hogy én lettem volna a legalkalmasabb jelölt, de mégcsak esélyt sem kaptam.

2023. júl. 5. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

10

Vagy hogy eleve meg se történt.

2023. júl. 6. 01:13
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

A sztori valószínűleg kamu.

A HR-es egy ilyen helyzetben szépen lezavar egy 10 perces interjút, majd ír egy olyan értékelést, hogy senkinek eszébe ne jusson felvenni, még takarítnónak sem :)

Btw, valami nagyon alacsony munkakör lehet, ahol a HR-es interjúztat, és nem a szakterület.

2023. júl. 6. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy én simán felvettelek volna a helyében. A próbaidő alatt sokkal jobb kivágni valakit, az foltot hagy a karrierjén, hogy miért dobták ki 2 hónap után :D
2023. júl. 6. 08:12
 14/18 Hintalow ***** válasza:
79%
12347-ik kis sutyerák szakmunkáskèpzős unatkozó kisdiák kamukèrdèse 😀
2023. júl. 6. 09:36
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Jah amúgy valószínűleg kamu a kérdés. HR nem szokott egyedül interjúztatni, irodai meló esetén alap hogy megy a leendő felettes vagy vki a területről plusz ott van nekik az önéletrajz hogy abból kérdezzenek, azon meg rajta a név és többnyire egy fénykép is. Operátorok meg gyakran csoportosan vannak behívva és csak egy tesztet írnak. Szóval annak az esélye hogy a HRes bárkit is elküldene így kb nulla.

De ha tegyük fel megtörtént az eset akkor sincs értelme a kérdésnek, nyilván tudja a kérdező is hogy amúgy a HRes ilyet nem tehetne. Több értelme lett volna ha az a kamu kérdés hogy mit tegyen ilyen esetben ha már ott kussban elhúzott csak.

2023. júl. 6. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:
3%

Kérdező!

Pofán vághattad volna!

Ha valaki ilyen bunkó, f@sz módon viselkedik veled, az Tőled se számítson másra!

Vannak esetek, amikor igenis működik a szemet-szemért elv!

Egy jogász

2023. júl. 6. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
62%
16: jaha... jogász.. hát persze :D
2023. júl. 6. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:
3%

17- es!

Igen, az bizony!

2023. júl. 6. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!