Megteheti azt a munkaadó, hogy 15 nap betegszabadság vagy táppénz után egyáltalán nem ad cafeteriát az adott évre?
3-as, a kérdés nem erre vonatkozott.
Egyébként ez egy új elem a 2023-as cafeteria szabályzatban a cégnél, még rákérdezek, mert nem egyértelmű, ahogy megfogalmazták.
En egyszer elaludtam a muhelyben, munka nem volt, igy elpilledtem az asztalnal. A fonok ebresztett fel, annal a cegnel nem kaptam tobb cafeteriat. Teljesen jogosan.
De legelso munkahelyemen mar akkor se adtak oda, ha egy nap nem szabadsag okan hianyoztal.
#8: Lol, egy elszundításért? Egy szóbeli figyelmeztetést megértettem volna, de a cafi végleges megvonását?!
Én egyszer aludtam el. Éjszakás műszakban. Telefonos ügyfélszolgálaton, ahol este 10 és reggel 5 között általában a kutya se telefonált. Kaptam érte egy negatív hívásértékelést és abban a hónapban 10 ezerrel kevesebb mozgóbért kaptam. De a cafit nem vették el.
Érdekes hozzá állás az már egyszer biztos, én kb 2 havonta vagyok 1-2 hetet beteg mégis megkaptam minden prémiumot. A munkaidőm felébe meg alszom..
Kb 1,5m brutto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!